Vedete din Romania

#casnicie #copii #lili sandu

Lili Sandu vrea multi copii

Lili Sandu isi doreste foarte mult sa devina mama. De curand cantareata le-a povestit prietenilor ca are simptomele unei femei insarcinate , dupa ce s-a ingrasat si are pofte . Ea va trebui sa treaca insa printr-un control medical .

Lili si iubitul ei englez vor sa se aseze la casa lor si sa faca multi copii. Si cum vedeta isi doreste mult un copil, isi face teste de sarcina inca de la primele simptome ale unei posibile sarcini. Gandurile ii sunt alimentate si de prieteni, care atunci cand vad ca Lili a luat cateva kilograme in plus o intreaba daca nu cumva e gravida.

Acest lucru s-a intamplat si in urma cu doar cateva zile, atunci cand, aflandu-se pe litoral le-a spus prietenilor ca la intoarcerea in Capitala trebuie sa mearga la un control amanuntit, pentru ca s-a ingrasat, are pofte, dar si greturi. Insa cum aceasta nu este prima data cand are astfel de simptome, refuza sa-si faca sperante in acest sens.

Lili Sandu este de cateva luni intr-o relatie cu un chirurg britanic, pe numele sau James, care de cand si-a cunoscut iubita, sta mai mult in Romania. Potrivit Ziarului Ring el o insoteste si in turnee, dar si in vizite acasa la Tulcea, acelasi lucru facandu-l si cantareata, prin deplasari la Londra.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare