Vedete din Romania

Lily Allen si-a gasit masina vandalizata

Se pare ca Lily Allen are ghinion in acest an si seara de luni nu facut exceptie, relateaza Daily Mail. Dupa ce a participat la petrecera din clubul Groucho, cantareata a fost extrem de uimita sa observe ca masina sa personala, un BMW coupe, fusese vandalizata. Lily si-a chemat un taxi pentru a o duce acasa pe ea si pe prietenii ei, care au ajutat-o sa treaca peste nefericitul eveniment.

Abia a cumparat-o

Ironia situatie este ca Lily cumparase masina luxuoasa tocmai cu cateva saptamanai in urma, intr-o incercare de a se simti mai bine dupa pierderea sarcinii si despartirea dureroasa de membrul fomatiei Chemical Brothers , Ed Simons. In varsta de 22 de ani, ea a recunoscut ca a inceput anul acesta cu stangul. Pe langa ghinioanele din viata particulara , cantareata a mai fost criticata pentru esecul emisiunii pe care o prezinta pe un post de televiziune din Marea Britanie.

Alte esecuri

Debutul emisiunii prezentate de Lily Allen, in care i se alatura diversi prieteni, a atras din pacate doar 255000 de telespectatori. De semenea, ea a mai fost concediata din campania media a casei de lenjerie intima agent provocateur, dupa ce au aparut niste neintelegi intre aceasta si directorii companiei in legatura cu pozele care urmau sa fie publicate. Foto:Daily Mail Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului