Vedete din Romania

#amenintari Lora #vedete intern #lora #showbiz

Lora, terorizata. A fost amenintata cu moartea

Multa lume le invidiaza pe vedete pentru succesul pe care il au la public, insa nu intotdeauna fanii sunt binevoitori. O traieste pe pielea ei Lora. Artista a ajuns sa fie hartuita pe contul de socializare de o tanara, care fie ii face declaratii de dragoste, fie o ameninta cu moartea.

Artista a incercat pe cat posibil sa le raspunda cat mai rapid la mesaje fanilor, insa nu intotdeauana are timp sa interactioneze cu acestia. Lucrul asta se pare ca a deranjat-o foarte tare pe o tanara, care a inceput sa o terorizeze pur si simplu pe Facebook. Solista s-a plans apropiatilor ca fata are un comportament deviant si ca nu stie cum sa gestioneze problema, scrie click.ro.

"Acum zice ca o iubeste si sa vorbeasca cu ea, iar cand vede ca nu mai primeste niciun semn ii scrie ca isi doreste ca Lora sa moara si ca ii arata ea. Ii da sute de mesaje. Sta nopti intregi sa poarte dialoguri imaginare cu ea. A jignit-o si a facut-o in toate felurile. Proasta, prefacuta, nesimtita si lista poate continua. Se cearta singura, ameninta, apoi ii pare rau, plange, iar isi declara dragostea pentru Lora. Trece din nou la atac. Ii ia in primire pe ceilalti fani, familia Lorei. Ii ameninta pe toti pentru ca e geloasa. Vrea sa arate ca ea, doar ea, o iubeste pe Lora", a povestit o apropiata a solistei.

Toamna trecuta, la doar cateva ore dupa ce a divortat la notar, artista a sunat la 112, solicitand ajutorul Politiei, ca sa scape de un un tanar care a urmarit-o pas cu pas pana in scara blocului.

CITESTE SI:

Asa arata romanca de 12 ani, actrita in Urzeala Tronurilor
Tatal lui Teo Trandafir: "M-a facut zob!"
Povestea romanului care il „bate” pe Mark Zuckerberg

 

Sursa foto: fanatik.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare