Vedete din Romania

Loredana canta pentru demnitari

Excentrica, nonconformista, dar cu siguranta una dintre cele mai bune voci autohtone, Loredana Groza si-a glasul pentru un concert de zile , organizat pentru cel mai Summit din istoria NATO, povesteste Click.

La cateva zile dupa ce s-a lansat ca solista de local, cantareata din satra, “impresariata” de State Potcovaru, a primit o oferta de invidiat . In unui public elitist, compus din 26 de presedinti de , sotiile acestora si  26 de premieri, Lori va prezenta, astazi, 2 aprilie, in incinta Palatului Parlamentului, un show de proportii , gandit special pentru acest eveniment.

La cateva zile dupa ce s-a lansat ca solista de local, cantareata din satra, “impresariata” de State Potcovaru, a primit o oferta de invidiat. In fata unui public elitist, compus din 26 de presedinti de stat , sotiile acestora si  26 de premieri, Lori va prezenta, astazi, 2 aprilie, in incinta Palatului Parlamentului, un show de proportii, gandit special pentru acest eveniment.

Piesele de rezistenta sunt cele incluse pe cel mai recent album al solistei, “Made in Romanie”. Lori promite insa un moment artistic de neuitat, incercand sa pastreze un echilibru intre stilurile muzicale, schimbandu-si tinuta si atitudinea in functie de acestea.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.
  •   2008-04-02
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare