Vedete din Romania

#loredana #plaja #vacanta

Loredana fuge de plaja

Loredana fuge de soare . Desi s-a aflat pe litoral pentru cateva zile, pentru concertele programate in diverse cluburi de la mare, cantareata nu a stat deloc la plaja, spunand ca baile de soare ii dauneaza .

Lori circula intre Capitala si litoral, pentru a-si promova cartea si noul album, prin spectacole in cluburi. Atunci cand ajunge insa la mare, ea prefera sa stea inauntru, unde este aer conditionat. Acest lucru s-a intamplat si week-end-ul trecut, atunci cand solista a preferat interiorul clubului Crush din Mamaia, decat plaja fierbinte si plina de vedete.

Ea a fost invitata sa cante cateva seri in Crush, club care ii apartine Taniei Budi, care il patroneaza impreuna cu fratele sau. Dupa incheierea cantarilor, artista a raspuns intrebarilor fanilor, despre “Sexting”, cartea pe care tocmai a lansat-o, dar si despre ultimul sau album.  

Potrivit Ring, Loredana n-a putut ramane pe litoral decat pentru cateva zile, ea revenind in Capitala, unde va continua promovarea cartii sale, dar si a noului sau album.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului