Vedete din Romania

#spital oftalmologie #Monica Pop #medic #concer

Lovitura crunta pentru medicul Monica Pop, chiar de Sarbatori. "Nu e usor"

Indragitul medic Monica Pop a avut parte de un an cumplit. In 2016, o boala crunta, pe care o credea intrata in remisie, a recidivat. Apoi necazurile s-au tinut lant, pentru ca exact in ziua de Craciun, hotii sa ii sparga locuinta. Monica Pop a povestit toate aceste probleme intr-o postare pe Facebook.

Monica Pop spera ca anul 2017 o sa fie mai bun. "Sa plece odata 2016! A fost un an greu! Cu probleme de sanatate si de suflet! Am trecut printr-o operatie si printr-un tratament deloc usor! Am avut parte de un comportament inadmisibil si nedrept din partea unui ziarist frustrat si al ministrului sanatatii! Si de surprize de la oameni pe care i-am iubit! Nedrepte! foarte nedrepte! N-as fi crezut! Am pierdut-o pe Mia! Si, nu numai!...De Craciun, ne-a fost sparta casa! Uite cate duce o inima, mare, daca au incaput in ea atatea! Au fost si bune, dar nu multe! Una foarte buna, insa! Si, cateva, mai mici! Cat sa ma tina sus! Relativ! Nu trebuie sa lasam relele sa ne invinga! Avem premize bune, asa se pare! Sa ne incarcam de energie pozitiva! Se va intoarce o particica din binele pe care l-am facut! Mult si din suflet! Mult mai mult decat pentru mine! Am trait mereu pentru oameni! Pentru ...alti oameni! Pentru ca mi-a pasat ! Si pentru ca asa sunt eu ! Chiar daca nu par! Cei care ma cunosc cu adevarat, stiu! Unora nu le pasa! Nu stiu! Asa cred. Stiu doar ca le doresc tot binele din Univers! Sa depasim ce a fost rau! Cei care pot! Nu e usor, dar e posibil! Depinde cat il lasa inima, pe fiecare!", a spus Monica Pop.

 

Monica Pop, in varsta de 63 de ani, este un renumit medic oftalmolog roman. Este Manager General al Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice Bucuresti si profesor universitar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare