Vedete din Romania

#antonia #copil antonia #proces #italia #custodie #showbiz #custodie copil #vedete intern

Lovitura dura pentru Antonia! Isi va pierde definitiv fetita?

Procesul pentru custodia fetitei Antoniei se muta in Italia, acolo unde locuieste Maya. Decizia a fost luata de Judecatoria Sectorului 2, insa cantareata poate face recurs in termen de cinci zile.

Vincenzo a cerut ca procesul sa fie mutat in Italia, pe motiv ca Maya sta acolo de multa vreme, mai exact de un an. "Cu siguranta fetita va ramane in Italia pana se va definitiva si cealalalta cale de atac. Cu siguranta ei ii va fi mai greu daca procesul se va muta in Italia, avand in vedere ca ea are cetatenie romana", a declarat Beatrice Comaniceanu, avocata cantaretei, pentru Prima TV.

Vestea stramutarii procesului pentru custodia micutei Maya in Italia nu l-a luat prin surprindere pe Ciro Castellano, tatal lui Vincenzo. "Avocatii ne-au asigurat de faptul ca statul roman nu se poate pronunta definitiv asupra unui caz in care sunt implicati cetateni italieni. Noi am incercat in zilele astea sa discutam cu Antonia, i-am comunicat prin intermediul avocatului acest fapt, dar am asteptat peste o saptamana si nu ne-a zis nimeni nimic. Eu am vrut sa se termine mai frumos acest divort, cei doi (Vincenzo si Antonia - n.r.) sa ramana prieteni si Maya sa creasca intr-un mediu frumos", a declarat Ciro Castellano pentru Antena Stars.

Acuzatii grave

Divortul dintre Antonia si Vincenzo Castellano scoate insa la iveala si amanunte neplacute despre relatia artistei cu Alex Velea. Potrivit documentelor de la dosar, ruptura relatiei dintre ea si artist ar fi inceput inca de acum doi ani! "Inca din cursul anului 2012, relatiile dintre parti au fost grav deteriorate in principal datorita faptului ca reclamanta parata a inceput sa-si neglijeze in mod constant familia, respectiv timpul petrecut si acordat fiicei noastre, de subsemnatul nu mai vorbim, aspect argumentat si de faptul ca s-a angajat intr-o relatie extraconjugala, aspect de notorietate", se arata in dosarul de divort.

Citeste si:

Keo, decizie surprinzatoare. S-au impacat!

Inca o schimbare la Pro TV! Acum au ramas si fara...

Vincenzo Castellano a reclamat si faptul ca Antonia si-a petrecut foarte putin timp cu fiica sa. "Reclamanta parata a inteles sa isi petreaca vacantele impreuna cu prietenele sale, cat si cu noul sau iubit (la Londra, Istanbul etc.), neglijandu-ne in continuare si sub acest aspect de a ne petrece cat mai mult timp impreuna. Relevant este faptul ca nu a dus-o pe fiica noastra niciodata la un parc de distractii, insa ea s-a dus lasand-o pe Maya acasa si multe alte aspecte de acest fel", se mai arata in dosar, potrivit spynews.ro.

Atitudine imorala

Mai mult, Vincenzo Castellano o acuza pe sotia sa ca a stat in mod voit departe de fetita lor. "In ultimii doi ani, nici macar de sarbatori reclamanta parata nu a trimis macar pe cale postala vreun cadou, vreo jucarie, ceva ca si atentie acordata sau interes manifestat pentru fiica noastra", mai scrie Vincenzo in documentele atasate la dosarul de divort.

Sotul Antoniei crede ca vedeta este cea care a pus in pericol dezvoltarea Mayei, fiica de patru ani a celor doi, din cauza atitudinii imorale de care a dat dovada.

La sfarsitul lui 2012, Antonia si Vincenzo au decis sa se separe, iar in vara anului trecut, cu acordul artistei, fetita lor a mers intr-o vacanta in Italia, la bunicii paterni si de atunci a ramas acolo.

Surse foto: facebook.com, protv.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului