Vedete din Romania

#interviu #lucian mandruta #mihaela radulescu #divort #custodie #elan schwartzenberg

Lucian Mandruta: "Mihaela si Elan nu sunt niste parinti responsabili"

ong>Dupa ce Mihaela Radulescu l-a acuzat pe Lucian Mandruta ca a fost cumparat de Elan, stiristul raspunde ironic. Mandruta cere custodia lui Ayan pentru ca ii considera pe ambii parinti iresponsabili.

Dupa ce i-a luat un interviu lui Elan Schwartenberg , Lucian Mandruta a fost acuzat de Mihaela Radulescu ca ii tine partea, fapt care a creat tensiuni in interiorul trustului de presa Intact.

"Daca e vorba de mine, declar in mod oficial ca sunt gata sa-l infiez pe Ayan, copilul Mihaelei si al lui Elan! De fapt, cer oficial custodia copilului! Pentru ca ei, amandoi, mi-au dovedit ca nu sunt in stare sa se poarte ca niste parinti responsabili care sa isi poata creste copilul, fara ca el sa dea mai tarziu peste o colectie de ziare care sa-l faca sa se simta rusinat. Eu am trei copii.Unde mananca trei, mai poate manca unul. Sunt convins ca pot sa-l cresc mai bine, in limitele unor valori morale care, intre altele, nu includ spaga", a spus Mandruta pentru Cotidianul.

Lucian Mandruta a declarat pentru Cancan ca i-a propus Mihaelei Radulescu un interviu pentru a-si exprima punctul de vedere, dar ea l-a refuzat.
  •   2009-03-16
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii