Vedete din Romania

Lucian Viziru, 150 de minute pe masa de operatie

Unul dintre cei mai aplaudati interpreti din serialul "Inima de tigan", Lucian Viziru , alias "Giani Giuvaieru Fieraru", a fost nevoit sa stea nemiscat pe masa de operatie nu mai putin de doua ore si jumatate la filmarea ultimei sale scene din telenovela, relateaza Cancan.

Neinspirat, actorul nu s-a dezbracat , pastrand pe el o pereche de pantaloni de trening "din plastic " care s-au incins foarte tare in intervalul de 150 de minute cat a durat realizarea emotionantului moment in care inima personajului sau ii este transplantata omului de afaceri Gigi Dumbrava, interpretat de Florin Zamfirescu .

"A fost foarte greu, mai ales ca, initial, m-au pacalit spunandu-mi ca va dura cam o ora. Si a durat vreo doua ore si jumatate. Am fost si imbracat in pantalonii astia, de plastic, si mi-a fost foarte cald. Unde mai pui ca ma manca si nasul, ma durea mana, ma durea tot corpul la un moment dat. Dar am suportat de dragul lui Giani", a declarat Lucian.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare