Vedete din Romania

#evaziune fiscala #arest #cristina spatar #showbiz #alin ionescu #vedete intern #arest alin ionescu #afaceri vedete

Lux pe carca statului. Ce vedeta traieste ca o regina de pe urma evaziunii

Lovitura crancena pentru Cristina Spatar. Sotul artistei a fost arestat pentru 30 de zile, fiind suspectat de o evaziune fiscala care se ridica la nu mai putin de 10 milioane de euro! Cei doi ar putea ramane si fara vila somptuoasa, cu zeci de camere, pe care o au in Crevedia.

Alin Ionescu este patronul firmei Shelter Security, care presteaza servicii de securitate si paza. Potrivit unui comunicat al Politiei Romane, societatea s-ar fi sustras de la plata taxelor catre bugetul de stat, creand un circuit de firme fantoma. Sotul Cristinei Spatar s-ar fi folosit de oameni ai strazii, care, in schimbul unor sume, si-au dat datele de indentificare pentru a-l ajuta la infiintarea acestor societati.

Viata de lux

Sursa foto: eva.ro

Cristina si Alin Ionescu s-au casatorit in urma cu sase ani, iar nunta lor a fost una de vis, cu sute de invitati la Palatul Stirbei. La cununia religioasa, cantareata a purtat la gat un colier in valoare de un milion de euro si a fost pazita de 30 de bodyguarzi. Si asa cum a fost nunta, este si viata familiei Ionescu. Nu duc lipsa de nimic, ba chiar se scalda in lux. Cristina, Alin si cei doi copii ai lor isi petrec vacantele in tari exotice, iar cand sunt in tara, se bucura de grandoarea unei vile uriase.

Citeste si:

Tarife exorbitante. Uite cat au ajuns sa ceara artistii pentru un spectacol amarat!

8 vedete pe marginea prapastiei. Ce li s-a intamplat

Blasfemie? Vedete care si-au pus Biserica in cap

 

"Regatul" familiei se intinde pe nici mai mult, nici mai putin, de trei strazi, scriu jurnalistii de la Cancan. Domeniul are are foisor, loc de joaca pentru copiii artistei, teren de tenis si un ponton care duce spre lac, iar vila are foarte multe camere. E si nevoie, intrucat in casa din Crevedia mai stau soferul, bonele copiilor si cativa paznici de la firma lui Alin, platiti sa pazeasca proprietatea. "Raiul" se afla la 20 de kilometri de Capitala, pe mailul unui lac.

Sursa foto: spy.ro

"Este casa la care am visat intotdeauna. Acolo ma simt cel mai bine. Am mobilat-o exact asa cum mi-am dorit, in stil baroc. Avem toate facilitatile, iar eu ma bucur cel mai mult de sala de sport pe care am amenajat-o la mansarda", declara artista la inceputul anului.

Insa Cristina Spatar se mai bucura si de o colectie impresionanta de bijuterii oferite cadou de sotul sau in cei sapte ani de cand se cunosc. Numai inelul de logodna l-ar fi costat pe Alin 43.000 de euro.

Si totul numai de pe urma afacerilor pe care Alin Ionescu le controleaza. Mai exact, afaceri in domeniul imobiliar si firme de paza si protectie.

Sursa foto principala: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului