Vedete din Romania

#Madalin Ionescu revine #vedete intern #madalin ionescu #showbiz

Madalin Ionescu nu poate sta departe de “sticla”! Emisiunea pe care o va prezenta

Madalin Ionescu a anuntat recent ca revine in televiziune cu un nou proiect! 


Impresionat de dramele oamnilor care s-au sacrificat pentru cariera si succes, prezentatorul TV vrea sa modereze un show pe aceasta tema.

“M-au fascinat intotdeauna povestile oamenilor care au făcut cu adevărat ceva in viata! In spatele succesului sau al reusitelor acestora se afla deseori drame cumplite, suferinte inimaginabile, curaj nebun, lupta permanenta cu constrangerile sociale si cu cele morale, pasiuni uluitoare si vointa de nezdruncinat! Sunt foarte multi romani in tara si in afara ei cu povesti de viata care pot insufleti, pot motiva foarte multi tineri debusolati si părăsiti de un sistem care a dat faliment de mult! De ani buni ma gandesc ce sa fac pentru a promova astfel de exemple, cum sa fiu mai aproape de “oamenii extraordinari”! Voi merge, daca va fi nevoie, in cele mai indepărtate colturi ale lumii pentru compatriotii nostri care au dezvoltat afaceri de succes, care au performante artistice, stiintifice, sportive sau de alta natura, insa nu au fost descoperiti sau apreciati de tara lor! “Romani de Poveste”, meritati sa fiti parte a unui proiect extraordinar!”, a scris Madalin Ionescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului