Vedete din Romania

#madalin ionescu #cristina siscanu #data nuntii

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu au stabilit data nuntii

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, proaspat casatoriti civil, s-au hotarat ca este cazul sa se cunune si in fata lui Dumnezeu. Cei doi vor sa aiba parte de o nunta ca-n povesti, la care sa participe toti prietenii lor, scrie libertatea.ro.

Petrecerea de nunta  va avea loc duminica, 12 iunie, la Palatul Stirbey din Buftea. cristina siscanu a povestit ca rochia sa de mireasa va sexy si totodata va fi in stilul unei printese moderne.  Ea a adaug

Nasii celor doi vor fi nasilor Louise si Cristian Sabbagh. Cat despre verighete , Madalin si Cristina au optat pentru aurul alb. Se estimeaza ca la nunta vor participa in jur de 150 de epersoane.

 “Sunt sigura ca ziua nuntii noastre va fi de vis, mai ales ca se va desfasura intr-un cadru absolut mirific, pe care ni-l ofera Palatul Stirbey: padure, lac, lebede , ponei etc. Cu fiecare zi care se scurge si cum ne apropiem tot mai mult de 12 iunie, avem emotii tot mai mari. Nu va fi o nunta foarte mare, dar vom avea grija ca invitatii sa se simta nemaipomenit”, a declarat Cristina Siscanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului