Vedete din Romania

# hartuire madalina ghenea #vedete romania #vedete hartuite #madalina ghenea

Madalina Ghenea, hartuita! A apelat la metode de hackeri ca sa.si gaseasca hartuitorul

Madalina Ghenea are de patru ani probleme cu o persoana pe care o acuza de hartuire. Se pare ca aceasta, sub protectia unor conturi false, a incercat sa o denigreze pe romanca, nu doar pe profilul sau personal, ci si cu comentarii jignitoare postate pe paginile companiilor cu care aceasta lucreaza. Satula de hartuire, Madalina a atacat-o direct si a anuntat ca isi va pune avocatii sa ia masurile necesare pentru ca aceasta sa nu ii mai poata face rau.

O postare a tabloidului cancan.ro, unde aparea Madalina in doua ipostaze a deschis cutia Pandorei. Cand hartuitoarea a inceput din nou sa o denigreze, Madalina nu s-a mai putut abtine si a spus tot, public, in cateva comentarii postate pe Instagram. A dezvaluit inclusiv felul in care a descoperit cine este, unde locuieste, iar de aici pana la a afla totul despre persoana respectiva nu a mai fost decat un pas. 

“Draga mea, tu nu ştii nimic cu adevărat despre mine, de ce mă urăşti atât de mult şi vrei să-mi faci atât de mult rău? Încetează cu minciunile! Am cerut deja ajutorul celor de la Instagram! Ştiu exact cine eşti. Ai dat click pe link-ul pe care ţi l-am trimis. Locuieşti la Roma cu iubitul tău. Am adresa ta de IP şi adresa ta de acasă. Sunt un om credincios şi nu voi spune numele tău! Nu voi vorbi despre tine în ziare sau la televizor cum ai făcut tu! Nu voi pune poze cu nasul tău înainte de cele 3 operaţii pe care le-ai suferit, dar am rugămintea să te opreşti aici cu toate invenţiile.

Dumnezeu să te ierte pentru tot răul pe care mi-l faci! De ce te ascunzi în spatele unui profil fals? De ce nu ai curaj să spui cine eşti dacă tot mă hărţuieşti de patru ani de zile?! Timp de patru ani ţi-ai făcut conturi false, ai scris pe paginile brandurilor cu care lucrez, m-ai jignit pe mine şi i-ai făcut rău familiei mele!”, a scris Mădălina Ghenea, iar la doar câteva minute după ce practic a indicat în mod clar persoana, prin acest mesaj, contul de pe care primea comentariile jignitoare a fost şters.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului