Vedete din Romania

#captain america #gossip girl #sebastian stan # roman hollywood #vedete intern #showbiz

Madalina Ghenea, in varianta masculina. Cine este romanul care a innebunit actritele de la Hollywood

Nu doar romance superbe precum Madalina Ghenea, Anamaria Marinca sau Ana Ularu fac furori la Hollywood. Avem si tineri actori care au cucerit inimile vedetelor din Cetatea Filmului. Sebastian Stan o obtinut recent inca un nou rol intr-o productie in care va juca alaturi de nume mari ale cinematografiei.

Bifeaza roluri mari



Sursa foto: officialsebastianstanblog.tumblr.com

Meryl Streep va interpreta rolul mamei lui Sebastian Stan in pelicula "Ricki and the Flash". Sau invers. Stan va juca rolul fiului lui Meryl Streep. Cert este ca succesul pe care actorul de origine romana il are la Hollywood il aduce din nou in preajma unor vedete de calibru. Si asta pentru ca recent, actorul Sebastian Stan, in varsta de 31 de ani, a semnat cu Studiourile Marvel pentru nu mai putin de noua productii!

Sursa foto: procinema.ro

Printre filmele in care constanteanul, celebru si pe plaiuri mioritice dupa rolul din serialul "Gossip Girl", joaca se numara "Captain America: The Winter Soldier", unde interpreteaza rolul lui Bucky Barnes sau Soldatul Iernii, un fost prieten al eroului principal, transformat in adversarul sau numarul unu. El a devenit astfel primul actor roman din istorie care joaca rolul unui supererou.

"Am avut cinci luni la dispozitie sa ma pregatesc pentru rol. Am studiat despre Razboiul Rece. M-am documentat despre istoria KGB-ului. M-am uitat la o gramada de filme cu spioni si documentare si am invatat cat mai multe lucruri despre perioada aceea, incercand sa inteleg ce s-a intamplat atunci. Am studiat si metodele KGB-iste si am experimentat chiar si tehnica spalarii pe creier", a declarat Stan, potrivit adevarul.ro.

Din distributia peliculei mai fac parte Scarlett Johansson si Chris Evans.

In "The Martian", regizat de faimosul Ridley Scott, il va interpreta pe omul de stiinta dr. Chris Beck si unde va juca alaturi de Matt Damon.

CITESTE SI:

Adevaratul motiv al divortului dintre Lora si Dan Badea
Neveste disperate: Oana Lis, lovita de sotul gelos. Un milionar isi arunca sotia in strada
Sexy, dar fete batrane. Cine sunt divele din showbiz pe care nimeni nu le ia de neveste

Are succes la divele de peste Ocean


Sursa foto: games.usvsth3m.com

Dar frumosul actor nu a scapat neobservat de tinerele actrite. Si asa cum Madalina Ghenea le-a ajuns la inima unor actori renumiti precum Leonardo DiCaprio sau Gerard Butler, si Sebastian Stan face furori la Hollywood.

Actorul a avut deja doua relatii de durata, mai intai cu actrita Leighton Meester, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale serialului "Gossip Girl", si apoi o alta, cu Jennifer Morrison, celebra pentru rolul sau din "Dr. House". Ochii albastri si trasaturile bine conturate par sa fie cele care le-au atras atentia divelor de peste Ocean.

Sursa foto: justjared.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare