Vedete din Romania

#Madalina Ghenea Matei Stratan #vedete intern #madalina ghenea #showbiz

Madalina Ghenea, marturisiri despre barbatii din viata ei

Viata personala a Madalinei Ghenea a starnit mereu interesul fanilor atat din tara, cat si de peste hotare, tinand cont de relatiile ei de notorietate, cu Leonardo DiCaprio, Gerard Buttler si designerul Philipp Plein!

Iata ce spune Madalina Ghenea despre relatiile pe care le-a avut: “Despre romanasii care se lauda cu ”relatii” cu mine, tot ce pot sa spun este ca, intr- adevar, am avut o singura relatie cu un singur roman (omul de afaceri Dragos Savulescu – n.red.), dar cred ca acest roman a vorbit cu respect si frumos despre relatia noastra de doi ani si jumatate. Din respect pentru el si pentru iubita lui actuala, nu vad de ce trebuie sa dezgropam mortii”, a explicat Madalina Ghenea in cadrul emisiunii Agentia VIP de la Antena Stars.

“In acest moment sunt cu un om pe care il iubesc enorm si pe care il respect (n.r - Matei Stratan) si toate aceste stiri si liste ne deranjeaza atat pe noi cat si pe familiile noastre”, a mai spus Madalina Ghenea pentru Agentia VIP.

Matei Stratan si Madalina Ghenea se afla in prezent in vacanta in Maldive. Madalina Ghenea a postat, pe retelele de socializare, o fotografie in care apare un carton obisnuit care se pune de obicei la camerele de hotel pentru ca oaspetii sa nu fie deranjati in camera, dar si un carton pe care sta scris: „Dl si D-na Stratan”.

Imediat ce au vazut imaginea, fanii s-au grabit sa o felicite pe Madalina Ghenea, convinsi ca aceasta s-a casatorit in secret cu Matei Stratan.

„Suna bine Dl si D-na Stratan”, „Felicitari”, „Atat de fericiti pentru voi”, „Wow! Bravo!”, „Preferam Plein (n.r. cu referire la Phillip Plein, fostul iubit al Madalinei Ghenea”, „ce noroc pe el” si „Te-ai casatorit! Sa fie intr-un ceas bun!”, i-au scris fanii.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare