Vedete din Romania

#copil #mama #madalina manole

Madalina Manole, artista si mama implinita

La 42 de ani, Madalina Manole este fericita. Rolul de mama i-a completat viata cantaretei, care acum se gandeste la un al doilea copil. "Sunt de trei ori femeie. Sunt o artista implinita, o mama si o femeie fericita. Sunt trei in unu", spune Madalina.

Artista nu planuieste sa renunte la cariera, dar va sustine doar concerte care sa-i permita sa nu fie prea mult timp departe de fiul ei. Desi bebelusul ii tine ocupati, Madalina si Petru se gandesc sa nu astepte prea mult inainte sa-si mareasca familia.

De ziua ei, Madalina Manole a primit de la fanii fideli care au surprins-o cu o vizita. Cadoul preferat a cantaretei a venit insa de la logodnicul ei, Petru, un medalion in forma de soare.

Bebelusul este cel mai important lucru din viata artistei si totul este organizat dupa nevoile lui. "Eu si Petru facem noaptea cu schimbul. In camera micutului, avem un pat amenajat. Intr-o noapte dorm eu cu el, in alta noapte doarme Petru. Ii dam sa manance din trei in trei ore", a povestit Madalina pentru "ring".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare