Vedete din Romania

# magda vasiliu copil #magda vasiliu

Magda Vasiliu, revoltata pe un coleg din presa: "Fiul meu este in scaun cu rotile"

Prezentatoarea TV Magda Vasiliu trece prin momente dramatice. Fiul sau, Vlad, in varsta de 7 ani, a fost diagnosticat cu cancer in urma cu trei luni.

Realizatoarea TV se afla cu fiul sau in Italia, unde urmeaza un trament, insa este foarte revoltata ca nu mai poate sta langa el, deoarece nu poate sa ajunga in tara sa isi ia concediu medical. Legea actuala din tara noastra cere ca persoana in cauza sa vina in Romania sa isi depuna actele personal pentru a beneficia de acesta. In conditiile in care se afla fiul sau, Magda Vasiliu se afla in imposibilitate de a pleca. Ea cerut ministrilor sa faca ceva in acest sens, pentru a simplifica democratia.

Cazul vedetei a fost mult discutat, atat in presa, cat si la nivelul de stat, insa un coleg de-al relizatoarei TV a declarat ca nu stie de ce aceasta face atata tam-tam, pentru ca el considera ca fiul sau poate ramane si singur la tratament. Revoltata de aceste afirmatii, vedeta i-a raspuns acid.

„Azi mi-am făcut timp şi am urmărit emisiunile care au tratat cazul meu. Le mulţumesc colegilor pentru susţinere. Dar m-a frapat teribil atitudinea dlui Mugur Ciuvică. Eu l-am auzit spunând cu o degajare uluitoare ca Vlad s-ar putea descurca şi fără mine în spital, în Italia. În primul rand, conform legii italiene îmi e interzis să-mi las copilul singur în spital. În plus, din păcate, copilul meu nu s-a născut poliglot! E un copil de 7 ani şi jumătate care nu înţelege italiana şi nu se exprimă în italiană! Cum ar putea sta în spital singur? Cum??? La spitalul din Roma toţi copiii, până la 18 ani sunt permanent însoţiţi de părinţi! Dl Ciuvică ştie, de exemplu, că până la o intervenţie chirurgicală programată peste o lună, copilul meu nu are voie să stea în picioare sau să meargă? Copilul meu e în scaun cu rotile de trei luni de zile. Cum se duce la wc? Cum se spală? Cum îşi ia ligheanul ca să vomite după chimioterapie? La asta ar trebui să răspundă dl Ciuvică, însă înainte de asta ar trebui să pună mâna să citească legile din ţări civilizate! Iar celor care-şi dau cu părerea şi spun că se face chimioterapie şi în România şi că nu trebuia sa plec, le spun atât: Am plecat la îndemnul unor medici români, pe banii mei, cu un card european de sănătate la care am dreptul pentru că am cotizat! 

Înainte să vă daţi cu părerea, asiguraţi-vă că ştiţi despre ce vorbiţi!
Cât despre legile de la noi referitoare la cm pentru îngrijirea copilului bolnav, nu prea e nimic decent de spus ... Să-mi spună însă cei care au făcut actuala lege care e diferenţa între un copil de 6 ani şi 11 luni şi unul de 7 ani şi 2 zile. Eu n-o sesizez... Probabil nu mă duce capul... Pentru că o diferenţă trebuie să fie, una substanţială chiar, din moment ce legea din România îi tratează complet diferit!", a spus Magda Vasiliu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare