Vedete din Romania

#castiguri sarbatori #castiguri concerte #castiguri vedete #vedete extern #vedete intern #showbiz

Mai bogate cu cateva zeci de mii de euro in 3 zile. Ce vedete invart bani frumosi de Sarbatori

Castiga in cateva zile cat altii nu pun deoparte intr-o viata. Cei mai in voga artisti sunt antamati de luni bune pentru spectacolele de Craciun si Revelion, pe care cu greu au reusit sa si le strecoare in agenda incarcata. Si, pentru ca sunt atat de solicitati, castigurile sunt pe masura.

Alexandra Stan

Sursa foto: music-lounge.jp

Talentul ei a ridicat adesea multe semne de intrebare, mai ales in randul celor care se pricep la muzica, dar cu toate acestea, Alexandra Stan se bucura de un succes nebun. 10 concerte, toate peste hotare, ii vor aduce in cont blondinei nu mai putin de 100.000 de euro, scrie wowbiz.ro. Este, potrivit surselor media, unul dintre cel mai bine platiti artisti romani.

Smiley

Sursa foto: gopixpic.com

Smiley se afla si el in topul artistilor care se vor imbogati de Sarbatori. Ca sa isi poata onora toate invitatiile, Smiley nu a acceptat decat concerte in locatii aflate la o ora de Bucuresti, scrie click.ro. Chiar si asa, cantaretului ii vor intra in buzunare 52.000 de euro din cele opt concerte pe care le are in plan in urmatoarele zile.

Citeste si:

Carmen Iohannis, luata deja in vizor. A fost criticata aspru din prima zi la Cotroceni

E oficial! Iata cum a fost surprinsa Mihaela Radulescu impreuna cu noul ei iubit!

A recunoscut! Un actor celebru, sex cu trei minore

 

Andreea Balan

Sursa foto: wowbiz.ro

In opt ore de cantat la cinci concerte pe care le are deja stabilite pentru noaptea de Anul Nou Andreea Balan va castiga nu mai putin de 28.000 de euro. Banii vor fi cheltuiti rapid de blondina, care si-a programat deja o vacanta impreuna cu iubitul ei american care include mai multe puncte de pe harta, incepand cu Egiptul si ajungand pana la Hong Kong, Boracay, Bangkok sau Phuket. Toata "distractia" ii costa pe cei doi 20.000 de euro.

Ellie White

Sursa foto: love-elliewhite.blogspot.com

Nici Ellie White nu se poate plange atunci cand vine vorba despre incasari. Insarcinata in patru luni, artista va intra in noul an mai bogata cu aproape 40.000 de euro, bani pe care ii va obtine din 18 concerte, scrie click.ro.

Anna Lesko

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Perioada Sarbatorilor de Iarna este una incarcata si pentru Anna Lesko, si cu atat mai mult noaptea dintre ani, cand i s-au cam aglomerat obligatiile. "Anul acesta am doar 7 concerte. Pot spune ca e bine, nu este rau", a spus artista la "Rai da' buni". Aproape 30.000 de euro va incasa de pe urma acestora.

Stefan Hrusca

11 luni pe an are vacanta, iar intr-una singura lucreaza. Stefan Hrusca este ocupat doar in luna decembrie, cand reuseste sa stranga peste 100.000 de euro din spectacolele de colinde pe care le sustine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare