Vedete din Romania

#parada 1 decembrie #vedete romania #maia morgenstern

Maia Morgenstern, umilita la parada de 1 decembrie

Maia Morgenstern a fost invitata de administratia prezidentiala sa participe la parada de 1 decembrie. Ar fi trebuit sa priveasca defilarea din tribuna oficiala, amenajata special cu aceasta ocazie. Cu toate acestea, celebra actrita nu a fost lasata sa treaca de cordoanele de ordine. In ciuda faptului ca avea invitatie de la Presedinte. Ea a povestit intreaga intamplare pe Facebook.

"Dragă Redacție, Așa se zicea pe vremea mea. Acu probabil că ar fi corect să scriu: Dragă Carte cu fețe. Sau Draga mea Carte cu fețe... sau fițe... în fine zic așa după ce m-am consultat cu fiica mea- adică ce înseamnă, cum s-ar traduce Facebook. Deci: Am fost invitată - în mod oficial- la parada de 1 Decembrie. Minunat. Am și confirmat participarea. Astăzi, dis de dimineață, după ce am executat coregrafia cu dusul gunoiului, închis copilul pe-afară, aspirator etc.. .m-am îmbrăcat frumos - cizme îmblănite, pulover - 3 bucăți una peste alta-, fular, mânuși, căciulă, ochelari de soare... pentru un plus de mister- și m-am pregătit voinicește să întâmpin Ziua Națională. Fiica mea - după ce m-a iertat că a trebuit să sară gardul ca să intre în casă: - Unde te duci mascată așa? Eu: - La paradă. Am invitație de la Președinte! ...- Îl cunoști? Eu- Mhmnhnm. - Bine, hai că vin și io! Nu mă lasă inima să te las singură!

Biiiiiine.. și ne înghesuim noi în tramvaiul 41. Descindem la Cașin. Scot eu țanțoșã invitația oficială, scrisă frumos cu auriu și aștept sa fiu pofitita cu surle și trâmbițe. În tribuna oficială. 
... Nu se intra pe aici! Mai încolo, mai în spate...
.. . Bine, dar eu... eu... invitație...oficiala.. bâigui eu sub privirile compătimitoare ale fiicei mele adolescente
.... haideți, mai repede, va rugam, treceți. Pe aici nu se poate intra - nu s-au lăsat înduplecați păzitorii.
Am înțeles. Am privit parada de lângă gard. Apoi, domnișoarele ofițer de acolo au dorit sa facă fotografii cu mine. Au rugat-o pe fiica mea să ne facă poze. Ziua a fost salvată. Eu vreau să le mulțumesc. Tuturor", a scris actrita Maia Morgenstern pe contul ei oficial de Facebook.

Fanii actritei au sarit imediat in apararea acesteia, spunand ca o asemenea valoare nu merita o astfel de umilinta, insa au existat si voci care au criticat-o pe aceasta, spunand ca, indiferent de statut, ar trebui ca oricine sa respecte regulile si sa urmeze instructiunile de paza si protocol. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare