Vedete din Romania

#mama Marcel Toader #divort Marcel Toader #gabriela cristea #marcel toader

Mama lui Marcel Toader, mesaj pentru Gabriela Cristea

Mama lui Marcel Toader este extrem de afectata dupa ce fiul sau a divortat de sase ori! Femeia a vorbit despre despartirile prin care a trecut afaceristul, inclusiv de cel cu Gabriela  Cristea.

"Cu Gabriela Cristea au scos actele pe 8 septembrie si pe 12 am ajuns eu la Bucuresti sa le aduc cadou pentru ca s-au casatorit in Franta. S-a intamplat o problema si asta nu pot sa o spun si Marcel zicea “Mami, eu dau divortul”. “Nu, mai incearca, mai greseste omul” (n.r. i-a spus femeia lui Marcel Toader). Am stat de vorba pana dimineata in bucatarie”, a declarat fosta soacra a Gabrielei Cristea, care are si un mesaj pentru fosta sa nora: “Eu ii doresc multa sanatate, am auzit ca are o fetita, sa aiba o casnicie fericita, dar ce s-a intamplat nu comentez”, a mai spus mama lui Marcel Toader la Antena 1. 

La un moment dat femeia a izbucnit in lacrimi: “Niciodata nu m-am gandit sa ajunga in situatia asta. Eu zic ca nu are vina feciorul meu, in general. A muncit mult, foarte mult. A muncit inca de copil, sotul meu il lua pe santier. Eu zic ca a ajuns aici de prea bun ce era.

 fost un copil extraordinar de cuminte si muncitor. Prea multe le ofera, prea mult le iubeste, prea multe le pune la picioare. De multe ori ma intreb: nu poate sa fie mai sever?”, a spus mama lui Marcel Toader.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului