Vedete din Romania

#marcel pavel #versuri # imnul romaniei

Marcel Pavel a incurcat versurile imnului Romaniei

Primul meci ce a avut loc pe National Arena a fost unul cu probleme. Nu doar gazonul a fost cel care a dat batai de cap organizatorilor, ci si artistii care au venit sa le cante romanilor si echipelor de fotbal. Inna a fost huiduita , iar Marcel Pavel a uitat versurile imnului national, "Desteapta-te, romane!".

Invitat sa interpreteze imnul Romaniei , la meciul dintre Romania si Franta, Marcel Pavel a ajuns pe primele pagini dupa ce a incurcat versurile propriului imn.

El a inlocuit "Si ca-n a noastre piepturi pastram cu fala-un nume / Triumfator in lupte, un nume de Traian!" cu "Acum ori niciodata croieste -ti alta soarta,/ La care sa se-nchine si cruzii tai dusmani, si cruzii tai dusmani"

Cantaretul se apara acum, spunand ca a facut-o intentionat. "Sunteti in eroare si aveti obraznicia sa imi spuneti ca am gresit. Aveti tupeul sa ma puneti la zid. De ce m-am facut de ras? Primul refren l-am ales intentionat. Daca spuneam asta se interpreta politic (n.r.Triumfator in lupte, un nume de Traian!). Eu am repetat al treilea vers ca un apel la lupta. Sunteti obraznica si inchid", a declarat artisul pentru Realitatea TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare