Vedete din Romania

#relatii Andreea Marin # marcel toader divort #marcel toader #andreea marin

Marcel Toader: “Eu si Andreea Marin am iesit de cateva ori impreuna”. Reactia Zanei

Dupa ce presa mondena a scris ieri despre o posibila idila intre Andreea Marin si Marcel Toader, Zana a reactionat pe o retea de socializare.

“Aud despre mine ca sunt o superwonderwoman, cate o relatie pe saptamana, azi aici, maine pe un alt continent, azi cu omul negru, maine cu cel alb, marimea buzunarului doar ramane aceeasi - musai "un afacerist bogat"! In fanteziile celor ce nu pot dormi , caci nu au liniste decat - macar imaginar - in patul meu, sunt cea mai "descurcareata " femeie, libera fara limite, cazand mereu in picioare. De aratat cu degetul, insa, caci asa da bine, stim, nu stim despre ce vorbim. Adevarul e dezamagitor, din pacate: nu e nici strain, nici african, nu il gasesti nici de mana cu mine pe la sala de sport, nici brunet, nici divortat, nici cu doi copii... toate previziunile, chiar facute cu bunavointa si urari de bine, nu fac fata realitatii. Aceasta e doar a mea, aleg sa port realitatea in suflet si-n stralucirea de pe chip, am invatat o lectie, discretia, mai buna decat naivitatea marturisilor deschise, din pacate.  Va veni ziua cand ma veti vedea, fireste, de mana cu un om, asumat, dar nici atunci nu imi voi deschide sufletul mai mult decat atat. Viata te invata”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

 

 

Aud despre mine ca sunt o superwonderwoman, cate o relatie pe saptamana, azi aici, maine pe un alt continent, azi cu omul negru, maine cu cel alb, marimea buzunarului doar ramane aceeasi - musai "un afacerist bogat"! In fanteziile celor ce nu pot dormi , caci nu au liniste decat - macar imaginar - in patul meu, sunt cea mai "descurcareata " femeie, libera fara limite, cazand mereu in picioare. De aratat cu degetul, insa, caci asa da bine, stim, nu stim despre ce vorbim. Adevarul e dezamagitor, din pacate: nu e nici strain, nici african, nu il gasesti nici de mana cu mine pe la sala de sport, nici brunet, nici divortat, nici cu doi copii... toate previziunile, chiar facute cu bunavointa si urari de bine, nu fac fata realitatii. Aceasta e doar a mea, aleg sa port realitatea in suflet si-n stralucirea de pe chip, am invatat o lectie, discretia, mai buna decat naivitatea marturisilor deschise, din pacate. Va veni ziua cand ma veti vedea, fireste, de mana cu un om, asumat, dar nici atunci nu imi voi deschide sufletul mai mult decat atat. Viata te invata.

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Zvonurile privind o eventuala idila intre cei doi au fost infirmate si de Marcel Toader.

“Normal ca Andreea imi placea si-mi place ca femeie. Dar intre noi nu a fost nimic. Nici macar nu am curtat-o. La acea vreme, eu eram insurat cu mama lui Max. Eu si Andreea am iesit de cateva ori impreuna, dar nu singuri, ci in grup. Nimic mai mult, doar i-am sponsorizat emisiunea de cateva ori”, spunea Marcel Toader intr-un interviu pentru Libertatea. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare