Vedete din Romania

#dezvaluiri corina chiriac #actorul Karel Gott #Karel Gott #iubire corina chiriac #corina chiriac

Marea iubire a Corinei Chiriac! De ce artista si-a trait mai toata viata singura

Corina Chiriac, una dintre cele mai mari si mai cochete soliste din Romania a trait aproape toata viata singura. Si acum, la varsta de 66 de ani, solista este in continuare singura si nu are pe cineva alaturi.

Invitata la emisiunea "La radio cu Andreea Esca", de la Europa FM, Corina Chiriac a dezvaluit motivul pentru care a ales sa ramana singura. Desi nu a pronuntat numele barbatului care i-a furat inima, Corina a specificat ca singura ei dragoste a fost una neimplinita si ca este vorba despre un strain.

Despre acel moment Corina Chiriac isi aminteste cu nostalgie: "M-am indragostit o singura data in viata, la 26 de ani. Mi-am dat seama ca iubesc pentru ca aveam un nod in stomac, ma fâstâceam când il vedeam. Va dati seama, eu, care sunt o vorbareata, nu mai ziceam nimic. E tâmpita chestia asta cu indragosteala. Mi-era dor, varsam o lacrima. Apoi, mi-am dat o palma si am zis: «Alo!»".

Desi nu i-a divulgat numele, toata lumea stie ca marea iubire a Corinei Chiriac a fost celebrul artist ceh Karel Gott, idolul femeilor din intreaga lume. Datorita carierei sale, Corina l-a cunoscut personal in timpul unui festival de muzica din Cehoslovacia, unde ea ne reprezenta tara. Din 1973 si pana in 1983, cand Corinei i s-a luat pasaportul, cei doi se intalneau ori de cate ori solista trecea granita.

De atunci nu s-a mai indragostit niciodata. Cu toate acestea Corina Chiriac s-a casatorit cu Virgil Anastasiu. Casnicia celor doi durand cinci ani (1992-1997).

Intrebata de Andreea Esca daca mai exista posibilitatea sa ii pice vreun barbat cu tronc, Corina a raspuns categoric: "Pot sa va dau in scris ca nu se va mai intâmpla. Am alte prioritati, muzica. Ma simt bine asa, ia uitati-va la mine, arat bine, n-am nici o operatie estetica, pe cautate. A te indragosti, a iubi si a face o familie sunt lucruri care nu merg impreuna. Sunt Scorpion, sunt lucida. Muzica ma implineste. Am vazut atâtea vieti distruse din cauza iubirii, incât nu-mi doresc asa ceva", scrie click.ro.

Sursa foto: turnul sfatului.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare