Vedete din Romania

#ileana ciuculete #maria carneci #hepatita c

Maria Carneci se lupta cu boala care a ucis-o pe Ileana Ciuculete

Cantareata Maria Carneci se lupta cu boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete si pe Denisa Raducu.

Alaturi de Catalin Botezatu si Catalin Scarlatescu, Maria Carneci ii indeamna pe oameni sa mearga la controalele medicale periodice si sa isi faca testele pentru aceasta afectiune.

 "Eu, cu Catalin Botezatu si Catalin Scarlatescu suntem implicati intr-o campanie contra hepatitei C. Medicina a avansat, medicamentele sunt acum la alt nivel, la alte standarde... Tocmai din motivul asta nu vreau sa mai moara lume, tineri, copii, batrani! Se poate face un test.

Din pacate, unul din 30 de romani e purtator de virus – care se poate lua de la ustensile nesterilizate, de la stomatolog, de la manichiura, pedichiura... Si, atunci, eu ii indemn pe toti romanii sa discute cu medicul de familie, sa faca testul, iar daca, Doamne fereste!, are, nu se mai poate muri din asa ceva. (...) Mergeti si faceti testul si, daca, Doamne fereste!, sunteti purtator de virus, ala se trateaza, nu se mai moare, cum ne-au murit noua colegi!", a declarat Maria Carneci intr-o emisiune TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului