Vedete din Romania

Maria Marinescu, interzis la petrecea fostului iubit

Maria Marinescu a fost invitata, sambata seara, la ziua miliardarului Adrian Dura, care este cuplat cu modelul Veronica Pascu, fiica lui Ioan Mircea Pascu , fostul ministru al Apararii din Guvernarea PSD, povesteste Cancan.

Adrian s-a despartit de fosta sotie, Aura , prietena buna a Mariei, tocmai din cauza acesteia, pe motiv ca miliardarul se indragostise de ea. N-a fost insa sa fie ceva serios, lucrurile au mers inainte, el cuplandu-se cu Veronica, iar ea reintorcandu-se in bratele lui Tudor Vasile , cu care mai fusese in trecut.

Maria a vrut sa onoreze invitatia, petrecerea avand loc sambata seara la restaurantul Mandragora si, dupa, la clubul Fratelli .

Problema a fost ca Tudor a pus piciorul in prag. La modul ca "daca te duci la petrecere, punem punct relatiei", sustine o sursa. "El chiar tine la Maria si era aiurea ca ea sa mearga singura la ziua cuiva cu care a avut ceva", a declarat aceasi sursa citata de Cancan.

In schimb Maria si Tudor au plecat la munte, unde au petrecut un weekend romantic, acest episod contribuind, in final, pozitiv la relatia lor.

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului