Vedete din Romania

#vedete marinimoase #vedete intern #alexandra dinu #dani otil #alb si negru #showbiz #andrei #kamara

Marinimosii din showbiz. Cine ofera cu generozitate fara sa stea pe ganduri

Darnicie, gesturi dezinteresate, marinimie. Nu prea par cuvinte care sa caracterizeze celebritatile mondene, dar iata ca exista si vedete care stiu sa imparta fara sa ceara ceva in schimb. Iar scopurile sunt dintre cele mai nobile!

Dani Otil

Dani Otil a decis sa se implice in sprijinirea copiilor nevoiasi care nu au bani sa isi termine studiile. Pentru a le veni in ajutor, prezentatorul si-a scos la licitatie un obiect drag lui: prima lui casca de motociclist.

"Imi vand prima casca! De fapt, o licitez! E un obiect tare drag mie. Cu ea m-am apucat de cea mai importanta activitate sportiva din viata mea. Mi-a fost companion si la bune si la grele. Poate sta la tine pe cap (marime M57-58 cm), la tine in birou, sau pe etajera. Suma minima... de pornire deci... e bursa minima de care are nevoie un copil intr-o luna sa mearga la liceu (rechizite, transport, consiliere, etc)- 250 RON", a marturisit Dani pe reteaua de socializare unde a postat imaginea cu casca sa.

Citeste si:

 

Riscurile meseriei. 4 vedete, in pericol de moarte pe platoul de filmare

Explicatia mistica a dramelor lui Mihai Nesu: "Plateste greseli din trecut!"

Vedete care si-au spus adio pentru ca partenerul nu-si dorea copii

 

Kamara si Andrei, de la Alb si Negru

Sursa foto: libertatea.ro

Pe Kamara si pe Andrei de la Alb Negru cu greu ti i-ai fi imaginat salvand vieti. Ei bine, cei doi solisti fac voluntariat la Ambulanta atunci cand au putin timp liber. "In Romania, lumea cam fuge de voluntariat. Nu prea crede. Se intreaba mereu ce le iese la chestia asta. Noi am incercat sa promovam ideea de voluntariat, care in strainatate este foarte dezvoltata. De fiecare data cand avem ocazia, mergem acolo. Te urci in ambulanta si incerci sa ajuti medicul. Acolo vezi ce se intampla, tii o branula, poate fi un accident sau un infarct. De multe ori, poti salva o viata. Victimele de cele mai multe ori arata foarte rau si iti pot marca viata. De exemplu, cand asteptam la ambulanta, ne rugam la Dumnezeu sa nu fie cazuri foarte grave. Chiar daca pari puternic, iti trebuie ceva timp sa te obisnuiesti, sa vezi oameni raniti", a marturisit Andrei.

Alexandra Dinu

Sursa foto: taringa.net

Si actrita Alexandra Dinu si-a indreptat atentia catre persoanele nevoiase. Fosta sotie a lui Adi Mutu este pusa pe fapte mari in ceea ce priveste ajutorarea persoanelor nevoiase din Romania. Alexandra locuieste de ani buni in Italia, dar planuieste sa demareze mai multe campanii umanitare in tara noastra. Ea s-a gandit chiar sa apeleze la politicieni pentru a-i convinge sa i se alature.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului