Vedete din Romania

Marius Bodochi o vrea actrita pe Teo

Interpretul lui Toni din "Clanu' Spranceana" s-a intalnit intamplator cu moderatoarea de televiziune in timpul unor filmari la telenovela "Vocea inimii" difuzata de Antena 1. Teo tocmai plecase la Romantica si era in cautare de platouri pentru filmarea emisiunii sale, povesteste Cancan.

"I-am zis ca ar putea sa joace si ea intr-un serial sau piesa de teatru pentru ca este foarte carismatica si are multa sensibilitate . N-ai vazut, toata lumea poate juca in ziua de azi. Eu cred ca lui Teo a inceput deja sa-i incolteasca acest lucru in minte, iar daca un regizor i-ar propune un proiect nu vad de ce ar refuza", a declarat actorul.


Marius Bodochi este constient ca multe domnisoare obtin roluri in serialele romanesti cu ajutorul farmecelor personale si nu au un dram de talent.

"Sunt atatea "neactrite" in filmele astea care nu au pic de creier, in schimb au sani si fese care le ajuta. Multe dintre ele se culca cu cine trebuie pentru a face rost de aceste roluri. Bine, nu e vina lor, ci a celor care le distribuie. Le-am intalnit pe aceste manechine si in serialele in care am jucat eu, dar personajele noastre nu au interactionat. Am refuzat asa ceva", a mai spus acesta.

Actorul se pregateste intens pentru rolul sau din "Clanu’ Spranceana" cu ajutorul internetului.
"Ma inspir pentru personajul Toni din videoclipurile cu manele de pe Youtube si studiez acolo gesturile si felul in care se exprima tiganii", a mai marturisit Marius Bodochi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului