Vedete din Romania

Marius Nedelcu paraseste trupa Akcent

Dupa ce Nicoleta s-a despartit de HiQ, o alta trupa autohtona trece prin probleme asemanatoare. Mai precis, Marius , de la Akcent , a decis sa urmeze o cariera solo, in ciuda succesului de care inca se bucura, chiar si pe plan international, formatia de baieti din care a facut parte, povesteste Ziarul.

Cum ceilalti membri au considerat ca intentiile lui ar putea afecta activitatea formatiei, Marius a decis sa paraseasca trupa. espartirea a fost una amiabila, artistul anuntand ca va ramane alaturi de colegii sai.

“Voi fi alaturi de ei in continuare prin versurile pieselor in engleza pe care le-am scris si le urez succes in cariera . Nu le reprosez nimic, dar ar fi fost frumos sa incheiem colaborarea cu un . Si Adi va avea un proiect solo, insa pentru el Akcent e mult mai important”, a spus Marius.

Trupa va fi in continuare impresariata de Lucian Mitrea , iubitul Andreei Banica. Povestea trupei a inceput in urma cu ceva timp, prin 2000, cu un duo format din Adrian si Ramona Barta. Sustinut de o echipa de producatori profesionisti, Adi a ales in cele din urma formula de succes pentru trupa sa.

Marius, Sorin, Adi si Mihai s-au impus printr-o veritabila explozie de prospetime pe piata muzicala din Romania. Se pare ca locul lui Marius in Akcent va fi luat de Cornel, fost membru al trupei Bliss.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare