Vedete din Romania

# cariera stefan banica jr # retragere stefan banica jr #vedete intern #showbiz #stefan banica jr

Marturisire soc: Stefan Banica Jr se gandeste sa se retraga din showbiz. A ales si momentul!

Stefan Banica Jr este unul dintre cei mai apreciati artisti din peisajul monden romanes. Acesta a reusit sa se mentina pe piata muzicala prin talentul sau, dar si prin capacitatea de a se reinventa si de a face show-uri de exceptie. Cu toate acestea, Stefan Banica Jr a anuntat ca se gandeste deja la momentul in care se va retrage din lumea showbizului. 

Aceasta retragere are stransa legatura cu o temere mare de-a sa: aceea de a nu a mai putea sa transmita nimic publicului sau.

"Teama mea majora este sa ma urc pe scena si sa incep sa fac niste lucruri mecanice care vin din niste sertarase pe care le-am dobandit de-a lungul anilor si nu se mai creeaza emotia aia unica. In momentul in care n-o sa mai simt, am sa ma opresc", a declarat Stefan Banica Jr., la Antena Stars.

Pentru ca si teatrul este parte importanta din viata lui, Banica Jr. are aproape aceleasi sentimente si in ceea ce priveste cariera de actor.

"M-am temut si de un rol. Am avut o experienta terifianta, bine ca s-a intamplat in Institut. Profesorul mi-a dat sa joc, la un moment dat, teatru istoric. In versuri. Jucam Despot-Voda. Imagineaza-ti cum aratam eu la 20 de ani in Despot-Voda. A fost ceva ingrozitor, un blocaj pentru mine. Nici colega mea nu era senzationala. De-abia asteptam sa plecam si sa nu venim. Nu-mi mai venea sa intru in Institut, asa de nasol ma simteam. Am inteles ca trebuie sa fii exact cat esti tu la momentul asta. Sa dai cinstit si cu credinta si e O.K.", a mai spus Stefan Banica.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului