Vedete din Romania

#aniversare Simona Halep #vedete intern #simona halep #nadia comaneci #showbiz

Mesajul Nadiei Comaneci pentru Simona Halep de ziua ei!

Astazi, Simona Halep implineste 25 de ani!  Un mesaj special a primit de la Nadia Comaneci!

Supranumita “Zeita de la Montreal”, Nadia Comaneci si-a inceput mesajul pentru Simona astfel: “Zeita tenisului romanesc isi aniverseaza astazi ziua de nastere”.


Nadia Comaneci a mers in mai multe randuri la meciurile Simonei, fie la BRD Bucharest Open, fie peste ocean, la Indian Wells, Miami sau US Open. in vara acestui an, Halep a castigat turneul de la Montreal, la 40 de ani dupa 10 perfect al Nadiei.

Un alt mesaj emotionant a primit Simona Halep si de la Ilie Nastase.


“Tenisul ei a crescut foarte mult anul acesta, mai ales dupa meciul cu Serena Wiiliams, cand a inceput sa loveasca mingea mult mai puternic. Un singur lucru, joaca prea mult in defensiva, daca ar putea sa se duca un pic mai in fata... Nu mult, nu pana la fileu, doar un pas sau doi, chiar daca da tare. Dar, bine, are antrenori, daca asa se simte cel mai bine si castiga asa, poate e cel mai bine. Ea trebuie sa stie cel mai bine ce ii convine si cum trebuie sa joace”, a declarat Ilie Nastase pentru News.ro.

Tocmai astazi, Simona Halep a fost urmarita de ghinion si a suferit o accidentare neobisnuita in timpul meciului de dublu in care a jucat doar 4 game-uri alaturi de letona Jelena Ostapenko, impotriva perechii Bethanie Mattek/Lucie Safarova (SUA/Cehia).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului