Vedete din Romania

#medic Michael Jackson #viata Michael Jackson #conrad murray #michael jackson #Michael Jackson molestare copii

Michael Jackson ar fi implinit azi 58 de ani! Detalii socante dezvaluite de medicul care l-a ucis

Megastarul Michael Jackson ar fi implinit astazi 58 de ani. Michael a fost nascut pe 29 august 1958. Desi au trecut mai mult de sapte ani de la moartea sa, detalii socante din viata acestuia continua sa iasa la iveala. Acuzatii socante despre regele muzicii pop au fost dacute chiar de medicul care l-a ucis! Potrivit acestuia starul planuia sa se insoare cu o minora in varsta de 12 ani.

Starul s-a stins din viata pe 25 iunie 2009, in resedinta lui din California, in urma unui stop cardiac provocat de o supradoza de un anestezic foarte puternic. Acesta ii fusese administrat chiar de medicul lui personal, Conrad Murray, care a fost condamnat la 4 ani de inchisoare pentru crima involuntara, potrivit libertatea.ro.

Medicul Conrad Murray a lansat de curand o carte despre viata artistului, intitulata "This is it!", la doi ani dupa ce a fost eliberat din inchisoare, in care scoate la iveala aspecte urate din viata regelui muzicii pop. Acesta sustine ca era prieten bun cu starul si aduce in prim plan slabiciunea artistului pentru copii.

De asemenea, medicul specifica in carte ca Michael era obsedat de fiul lui, Che. Tot acesta afirma ca megastarul facuse o obsesie si pentru fina lui, Harriet Lester, fiica bunului sau prieten Mark Lester, cu care Michael voia sa se casatoreasca cand aceasta avea 12 ani.

Harriet Lester, acum in varsta de 22 de ani, infirma acuzatiile aduse de medic. "Am fost in stare de soc. Nu m-am asteptat niciodata sa se intample asa ceva sau cineva sa zica astfel de lucruri. Nu-mi pot imagina asa ceva si nici ca Michael ar fi putut sa–i faca asta tatalui meu", a spus aceasta. in plus, Harriet a adaugat ca oricum avea 15 -16 ani in perioada de care spune medicul si nu 12 ani.

"Nu voi crede aceste afirmatii si nu le voi lasa sa-mi distruga amntirile. Michael a fost un om minunat, fantastic, foarte sustinator, iubitor si pur", a spus Harriet

Sursa foto: a1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare