Vedete din Romania

Mihaela Radulescu, 10 ani de "Duminici in Familie"

Mihaela Radulescu revine cu un nou sezon al emisiunii " Duminica in familie ", din 10 februarie. “Pentru ca emisiunea implineste in martie 10 ani de la debut, planuim cateva editii speciale, prima fiind chiar cea de duminica, avandu-l ca invitat pe "nemuritorul" Florin Piersic”, a declarat ea Desi isi pastreaza formatul care i-a adus notorietate si succes, emisiunea va avea rubrici noi, va continua si initia campanii sociale si umanitare, va premia personalitatile anului si va incuraja si promova muzica de calitate. In afara de filmul al carui scenariu l-a scris deja si pentru care a gasit o parte din finantare, Mihaela planuieste anul acesta sa-si lanseze si a doua carte. In plus, in ceea ce priveste munca filantropica , prezentatoarea tv ne-a declarat ca va continua demersurile pentru refacerea integrala a Spitalului de copii Marie Curie.

Vacanta de iarna in Austria

Inainte sa se apuce din nou de treaba, Mihaela povesteste cu drag despre concediul sau petrecut in strainatate, Cancan. "Am avut o vacanta frumoasa cu familia, la schi, in Austria si am fost tare fericita ca puiul meu a invatat sa schieze repede si cu mare placere. O mare influenta asupra lui a avut-o Ion Tiriac, dupa care fii-miu e topit!” a declarat Mihaela. Domnul Tiriac l-a ambitionat mai mult decat oricine sa faca viraje, sa mearga printre jaloane si sa schieze pe partia de oameni mari, iar Ayan a facut tot ca sa-l impresioneze pe Tiriac.", a mai adaugat Mihaela. Dupa zilele petrecute alaturi de cei dragi la schi, Mihaela a avut si cateva intalniri importante in Los Angeles si Franta, legate de proiectele ei ca regizor de film, relateaza Libertatea.

Pauza din titlurile ziarelor

Despre faptul ca a lipsit o perioada destul de lunga din vizorul mass-media, Mihaela Radulescu explica alegerea sa: "Am abordat o strategie mai aparte in ultimele luni si am refuzat aparitia fara un motiv consistent pe copertile revistelor si sper ca cei pe care i-am refuzat au inteles, ca niste profesionisti, motivul. Am refuzat si cateva propuneri de campanii publicitare, tocmai pentru ca astept propuneri mai interesante si in care sa ma regasesc.", a dezvaluit vedeta. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare