Vedete din Romania

#ayan #monte carlo #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu, casnica la Monte Carlo

Mihaela Radulescu o duce foarte bine la Monte Carlo . Ea pare a fi linistita si fericita pe Coasta de Azur , acolo unde se afla impreuna cu Ayan, fiul sau.

Fosta vedeta a Antenei 1 duce o viata de om simplu la Monte Carlo. Imbracata in blugi trei sferturi si tricou si incaltata in adidasi , Mihaelei pare sa ii priasca perioada de dupa ce a lasat in urma statutul de vedeta din Bucuresti.

Ea a fost surprinsa de paparazzi Libertatea pe strazile orasului bogatasilor din principatul Monaco impreuna cu fiul sau, Ayan, in timp ce se intorcea acasa. “Fosta vedeta a “Duminicii in familie” de la Antena 1 afiseaza o silueta de invidiat, un look mai proaspat si radiaza de liniste si de fericire. Relaxata, lipsita de orice griji si de stresul din Romania, fosta vedeta a Antenei 1 profita de fiecare zi petrecuta pe Riviera franceza pentru a-si face viata mai frumoasa: diva se plimba linistita de-a lungul coastei Mediteranei, colinda magazinele si are grija ca fiului ei, Ayan, sa nu-i lipseasca nimic”, noteaza Libertatea.

Mihaela si Ayan stau intr-un apartament din Monte Carlo, pus la dispozitie de Elan pentru fiul sau si fosta sa sotie, dupa ce pana la sfarsitul lunii trecute au fost cazati la vila acestuia de la Cap D’Antibes, la malul Marii Mediterane.

Fosta vedeta a Antenei 1 a parasit Romania la inceputul lunii iulie, dupa ce a declarat ca vrea sa isi creasca baiatul in liniste, ferita de obiectivele camerelor de filmat si aparatele de fotografiat ale paparazzilor.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului