Vedete din Romania

#menage a trois #relatie #dani otil #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu, deschisa ideii de sex in trei

Mihaela Radulescu sustine sus si tare ca nu e geloasa . Sentimentele ei pentru Dani sunt foarte puternice dar gelozia nu are nici un loc intr-o relatie matura. Mai mult, ea nu respinge ideea implicarii in relatia a unei alte femei, atat vreme cat e doar "prin perspectiva sexuala".

Din ce in ce mai libertina, Mihaela nu exclude o alta prezenta feminina in relatia ei cu Dani Otil. "Eu nu ma cert... nu ridic tonul, nu trantesc usi, nu intorc spatele, nu inchid telefoane ... cat despre gelozie , prezenta unei a doua femei intr-o relatie nu ma incanta decat prin perspectiva sexuala" a declarat ea pentru TVMania.

Nu e prima oara cand Mihaela sugereaza ca e foarte deschisa din punct de vedere sexual. Libertatea aminteste ca, in urma cu cativa ani, ea a povestit pentru revista "Tango" ca este atrasa si de femei. Intrebata ce a facut atunci cand a aflat ca iubitul o inseala, ea a raspuns "Pe unul l-am parasit, pe altul l-am iertat, cu alta am vrut sa fac dragoste, pentru ca era imbietor de frumoasa". 

In noul interviu, Mihaela s-a mai aratat foarte multumita de faptul ca Dani tine la independenta lui financiara si insista ca totul sa fie platit "jumi-juma".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare