Vedete din Romania

#Mihaela Radulescu Felix #Mihaela Radulescu inceput relatie Felix #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu, despre inceputul relatiei cu Felix. Primele marturisiri

Primele marturisiri Dupa mai bine de 3 ani, Mihaela Radulescu marturiseste cum a inceput relatia cu Felix Baumgartner, pe care l-a cunoscut in timpul interviului pe care diva de la Monaco i l-a luat acestuia.

“Nu visam la el in secret, nu eram indragostita in taina, il admiram ca sportiv (…) Citisem despre el ca era un mare Don Juan si eu toata viata mea am fugit de genul asta de barbat playboy. Nici nu am apucat sa ma asez pe scaun sau sa spun cum ma cheama ca m-a si invitat la cina, chestie care m-a iritat, mi s-a parut o golaneala, asa ca am devenit mai rece, mi-am facut interviul si atat”, a spus Mihaela Radulescu, potrivit Revistei Tango.

Mihaela Radulescu povesteste cum Felix Baumgartner a reusit sa faca rost de numarul ei personal de telefon.“Numai ca, sa vezi, printr-o intamplare, Felix a notat numarul gresit!. A doua zi, la eveniment, cand erau toti oamenii adunati, el a venit glont la mine si m-a intrebat direct de ce nu i-am raspuns la mesaje, in vazul tuturor. Mi-a smuls telefonul din mana si s-a uitat in telefonul meu sa vada daca am primit mesajele lui, apoi mi-a aratat ca mi-a scris vreo cinci mesaje si, dupa ce am vazut, i-am explicat ca are un numar care seamana cu al meu, dar ca o cifra este gresita. Nici macar nu retinuse cum ma cheama, ma trecuse in telefon  Romanian Chick!. cand m-a vazut pe scena, ca ma asez langa el, m-a intrebat: Tu ce cauti aici? Iar eu am intors intrebarea si i-am zis ca el trebuie sa ne spuna ce cauta aici si s-a prins si el, asa, pe parcurs, ca eu sunt moderatoarea… asta este Felix Baumgartner!”, a mai povestit Mihaela Radulescu in cadrul aceluiasi interviu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare