Vedete din Romania

# scandal radulescu #Bebe Cotimanis #romanii au talent #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu, din nou pe punctul de a isca un scandal. Ce nu s-a vazut la "Romanii au talent"

Glumele deocheate intre juratii de la "Romanii au talent" se pare ca au devenit atat de "fara perdea" incat oficialii postului au decis sa nu le mai difuzeze. In centrul unei astfel de scene s-a aflat din nou Mihaela Radulescu, care ar fi vrut sa demonstreze, alaturi de cativa concurenti, cat de buna este la... saltea.

Pentru ca gesturile sale au inceput sa genereze controversa dupa controversa, Pro TV a taiat la montaj un moment in care Mihaela Radulescu sarea pe o saltea, relateaza ele.ro. Ca niciodata, imaginile filmate de camerele de la scena nu au mai fost folosite in emisiunea de vinerea aceasta, telespectatorii avand ocazia sa vada doar o parte neinsemnata din moment. La final, Mihaela Radulescu s-a intrebat: "Dar ce, ma, eu nu sunt buna de saltea?", iar Bebe Cotimanis a tinut sa ii raspunda. "Din cate am auzit, esti chiar buna la saltea", a spus Cotimanis, potrivit unor surse citate de libertatea.ro. 

Mihaela Radulescu s-a tavalit prin faina pe scena, a sarutat un adolescent pe gura, a facut o tanara gimnasta grasa in fata tarii intregi, ba chiar si-a aratat si un san. Toate aceste gesturi scandaloase au ridicat considerabil audienta primei editii a show-ului si a crescut valva in jurul acesteia, insa pentru scurt timp. A doua editie nu a avut recordul de audienta asteptat. 

Vedeta, care este mereu in centrul atentiei, a explicat ca jobul de la ProTv presupune asumarea unui rol. Iar Mihaela, un adevarat om de televiziune, si l-a asumat cu succes. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului