Ultima editie a emisiunii " Duminica in familie " prezentata de Mihaela Radulescu va beneficia de fonduri de aproape 20.000 de euro din bugetul local din Neamt.

Consiliul Judetean Neamt a hotarat alocarea a 7.500 de euro din fondurile Primariei Piatra-Neamt si 11.825 de euro de la bugetul judetului pentru promovarea turistica a zonei.

Mihaela va prezenta in emisiune materiale de promovare a zonei care prezinta manastirile, rezervatia de zimbri din Parcul National Vanatori, telescaunul, strandul, curtea domneasca si Turnul lui Stefan cel Mare, informeaza Evenimentul Zilei.

Alocarea fondurilor a starnit controverse intre membrii consiliului judetean, dar bugetul a fost votat cu 24 de voturi pentru, doua impotriva si cinci abtineri,

Emisiunea va fi transmisa in direct, in data de 21 iunie, intre orele 13.00 si 18.00, de pe platoul de la Turnul lui Stefan cel Mare. Daca vremea va fi nefavorabila, Mihaela isi va intretine invitatii la ultimul etaj al Hotelului Ceahlau.

La emisiune vor participa Vasile Pruteanu (presedintele Consiliului Judetean Neamt), primarul Piatra-Neamt Gheorghe Stefan , trupa K1, Felicia Filip, cuplul de comici Nae Lazarescu-Vasile Muraru, Draga Olteanu Matei , Florin Piersic si Smiley.

  •   2009-06-17
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii