Vedete din Romania

#mihaela radulescu #produse romanesti #ayan

Mihaela Radulescu foloseste produse cosmetice romanesti

In ultima saptamana in care Europa FM deruleaza campania "Produse romanesti", cu scopul de a incuraja producatorii autohtoni, Monica Anghel si Bogdan Miu au stat de vorba in emisiunea "Desteptarea" cu Mihaela Radulescu despre produsele romanesti din viata ei.

Ea a marturisit ca folosea chiar in acel moment un produs autohton, acetona Farmec, produsa in Cluj, dar care este mai buna decat orice corespondent strain. "Beau apa minerala romaneasca, preferata mea fiind Izvorul Alb, fiul meu bea lapte romanesc, iar impreuna mancam pufuleti Gusto", a povestit Mihaela.

In ceea ce priveste un produs romanesc de care nu se poate lipsi, diva a dezvaluit ca, indiferent ce creme din strainatate a incercat in decursul anilor, nu poate renunta la laptele Doina, pe care-l foloseste pentru maini, picioare si pe post de demachiant . "Face exact acelasi lucru ca celelalte creme, doar ca este mai ieftin", a concluzionat ea.

Intrebata de Bogdan Miu ce produs face Romania mai bine decat altii, vedeta TV a raspuns pe nerasuflate: "Lenjerie intima. Chiloti si sutiene. Am regasit produsele I.D. Sarrieri in Singapore, in Paris, in cele mai mari magazine din lume si am fost foarte mandra, trebuie sa recunosc."

In incheierea discutiei cu Monica Anghel si Bogdan Miu in emisiunea "Desteptarea" de la Europa FM, Mihaela Radulescu a declarat ca ar recomanda strainilor "muzica romaneasca, filme romanesti, cativa creatori de moda, cum ar fi Ingrid Vlasov si Dan Coma si bineinteles... pufuletii romanesti". Mihaela a povestit ca a fost foarte surprinsa sa vada pe Broadway, o femeie mancand o Eugenie si ca in momentul in care a rugat-o sa se lase fotografiata, a descoperit ca este romanca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare