Fostul sot al Mihaelei Radulescu, Bogdan, a pornit un proces din care s-ar putea ca el sa aiba mai mult de pierdut. Dupa ce a cerut instantei documente lamuritoare despre divortul de vedeta, el ar putea fi dat in judecata pentru daune morale .

bogdan radulescu nu are sanse sa-i interzica Mihaelei numele din prima casnicie. El a deschis un proces in care a cerut documente lamuritoare despre divortul de Mihaela Radulescu. Primul sot al vedetei sustine ca actiunea de divort nu s-a incheiat in prezenta ambelor parti. 

"Probabil el o hartuieste in acest moment, nu stiu care sunt intentiile lui. Ce as face eu in acest caz, ca avocat, ar fi o intampinare prin care sa ridic exceptia inadmisibilitatii cauzei. Mihaela ii poate cere chiar si daune morale pentru toata tevatura care s-a creat o data cu actiunea lui", a spus Mariana Stefan, un avocat neutru, pentru Gardianul.

Avocatul Mihaelei, Iancu Toader a refuzat orice comentariu. "Nu pot spune nimic, este prematur", a declarat el. Nici Mihaela nu a vrut sa comenteze cu nimic actiunea din instanta a fostului ei sot.

 

Citeste si

  •   2009-05-04
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii