Vedete din Romania

#conflict #paparazzi #dani otil #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu, in razboi cu paparazzi

Conflictul de vineri seara dintre Mihaela Radulescu si paparazzi ziarului Libertatea ar putea lua proportii. Mihaela ii acuza de hartuire, iar cotidianul spune ca Mihaela se face vinovata de talharie.

Mihaela Radulescu se apara pentru incidentul de vineri, insistand asupra faptului ca era o femeia singura in fata a doi barbati agresivi.

"Femeia alearga dupa fotograf, dar soferul masinii cu care venise fotograful, tot cu un ecuson de Ringier la gat, incepe s-o alerge pe femeie cu masina, blocandu-i calea spre fotograf. Repet si reformulez, ca sa vizualizati bine secventa - botul unei Dacii, cu un sofer angajat Ringier, in varsta de cam 60 de ani, o atinge si-o blocheaza pe femeie", scrie Mihaela in replica la adresa acuzelor.

Ziarul Libertatea sustine, in schimb, ca gestul Mihaelei de a lua cheile din contactul masinii reporterului care o ameninta, o face vinovata de talharie. 

Andreea Raicu, Gianina Corondan , Romanita Iovan si Tudor Chirila sunt alaturi de Mihaela si sustin, in Gandul, o legislatie mai restrictiva la adresa fotografilor.

Scandal in trustul Intact

"Le bat obrazul unora dintre colegii mei care s-au lasat cumparati de banii unui milionar. Ei nu m-au sustinut nici ca mama, nici in calitate de colega", a acuzat vedeta ieri in emisiunea ei, " Duminica in familie ". 

Surse din Antena 1 s-au disociat de initiativa lui Mandruta, care i-a atacat pe ambii parinti ca fiind lipsiti de responsabilitate, conform Click!. Mai multi colegi, printre care Gabriela Vranceanu Firea si Mihai Gadea, l-au criticat pentru lipsa de profesionalism si de colegialitate afisate in interviul cu Elan Schwartzenberg.

"In momentul de fata, in viata mea e putina dezordine. Ma voi lupta cu toti si voi face in asa fel, incat copilul meu sa nu fie atins in nici un fel. Copilul meu de aproape cinci ani ma intreaba ce se intampla si nu stiu ce sa-i raspund. O parte dintre colegii mei s-au purtat cu ticalosie fata de mine si s-au lasat cumparati de un milionar" a spus Mihaela. 

Citeste si 

Lucian Mandruta: "Mihaela si Elan nu sunt niste parinti responsabili"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare