Vedete din Romania

#vacanta #riviera franceza #franta #aniversare #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu nu are cu cine sa petreaca de ziua ei

Vedeta Antenei 1, Mihaela Radulescu, ne-a declarat ca nu are de gand sa-si sarbatoreasca ziua de nastere, duminica, pentru ca nu se afla in preajma prietenilor, ci isi petrece vacanta doar alaturi de familie, pe Riviera Franceza. Astfel, prezentatoarea „Duminicii in familie” va avea parte de o aniversare linistita, la fel cum a avut si fiul sau Ayan, care a implinit ieri trei ani.

Daca de cele mai multe ori, Mihaela organiza cate o petrecere in cinstea zilei sale de nastere, de data asta, vedeta se afla departe de tara si de prieteni, astfel ca va sarbatori 39 de ani de viata intr-un cadru cat se poate de linistit.

„Nu petrec in nici un fel, n-am cu cine. Sunt doar cu familia in Franta. Nu vreau decat sa ma bucur de zile atat de libere, incat sa ma simt cu adevarat in vacanta!“, a declarat pentru „Gardianul“ vedeta de la Antena 1.

Riviera Franceza este, pentru Mihaela Radulescu, doar prima „statie“ a vacantei din acest an. Prezentatoarea tv se declara dependenta de mare, astfel ca in fiecare vara petrecre cat mai mult timp pe litoral, fie el autohton sau din strainatate.

Pentru 2008, Mihaela si-a pus in cap sa mai bifeze cateva destinatii noi, astfel ca, dupa sejurul din Franta, ea va mai pleca impreuna cu familia in India si Bangladesh. Si, pentru ca mai mereu imbina utilul cu placutul, vedeta isi va lua cu ea si camera de luat vederi, pentru ca vrea sa mai realizeze doua filme documentare .

Anul viitor va sustine licenta la Regie-Film

Vara viitoare, Mihaela isi va sustine licenta la Facultatea de Regie-Film, insa pana atunci va avea deja la activ mai multe proiecte finalizate in acest domeniu. „Mai am un an, dar in schimb lucrez deja foarte mult ca regizor – trei clipuri, patru documentare, doua scurt-metraje, un super film documentar artistic, pe care tocmai l-am terminat de filmat pe Dunare pentru World Wide Fund for Nature (WWF), cea mai mare organizatie de mediu de pe planeta.

Mai este Festivalul International de Pirotehnie Muzicala, o campanie nationala antifumat si mai urmeaza trei proiecte regizorale extrem de interesante pentru mine. I-am regizat pana acum pe cei de la Bere Gratis, Taxi, Loredana, Gheorghe Zamfir, Horia Brenciu, Dani Otil (el prezinta voluntar filmul pentru WWF).

Basca toate emisiunile de vreo cinci ani incoace («Punem pariu ca-i vara», «Gala» etc.), toate in regia mea“. Anul trecut, Mihaela a realizat si un documentar in Africa, impreuna cu prietena ei Monica Barladeanu.

Vineri, baietelul Mihaelei, Ayan, a implinit trei ani. Cum s-a aflat alaturi de parintii lui in Franta, Ayan va recupera distractia abia la toamna, cand incepe gradinita si isi va aduna laolalta toti colegii. „In septembrie, ca in fiecare an, voi face o petrecere pentru Ayan si toti prietenii lui“, ne-a spus Mihaela.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului