Vedete din Romania

#Mihaela Radulescu topless #sani Mihaela Radulescu #Mihaela Radulescu goala #imagine controversata #mihaela radulescu #copii

Mihaela Radulescu, o noua imagine controversata. In sanii goi in fata copiilor

Pe principiul "nicio zi fara Mihaela Radulescu", diva de la Monaco socheaza din nou. Vedeta TV a postat o imagine in care apare topless, in fata a trei copii! Fotografia a starnit indignarea mamelor de pe o retea de socializare.

Ne-am obisnuit deja cu femeile care fac topless la plaja, insa atunci cand o vedeta se afiseaza in sanii goi in fata unor copii – in cazul Mihaelei, fiul sau si fetele celei mai bune prietene – intreaga opinie publica se scandalizeaza. In fotografia postata de Mihaela Radulescu, diva, care poarta doar o pereche de bikini, se joaca in nisip cu cei trei copii, care au in jur de 10 ani.

Sursa foto: wowbiz.ro

E inca o dovada ca vedeta vrea sa arata ca face doar ceea ce ii place, chiar daca asta contravine normelor de conduita acceptate de cei mai pudibonzi din fire.

Fotografia a fost realizata vara trecuta, iar Mihaelei se pare ca ii e dor de vara, a devenit nostalgica si a tinut sa le arate tuturor dorinta ei de a merge cat mai repede la plaja. Cativa dintre fanii vedetei nu au apreciat miscarea de imagine si au taxat-o dur.

Sursa foto principala: ziarulring.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare