Vedete din Romania

#ayan #presa #romania #paparazzi #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu: "Plec cu sufletul facut bucati"

Mihaela Radulescu si-a deschis din nou sufletul pentru a explica motivele plecarii din tara. Ea acuza presa si mojicia celor care o ataca, printre care si primul sot, si semneaza editorialul ca "Mihaela Schwartzenberg (ca sa nu mai ramana nici urma de "radulescu"...)".

Mihaela isi exprima dezamagirea fata de ziaristi si ii arata ca pe un principal motiv pentru care paraseste Romania. Deoarece fiul ei, Ayan, este cel mai important lucru din viata ei, vedeta alege sa-l protejeze renuntand la cariera in televiziune.

"Copilul meu se uita-n ochii mei si-mi spune ca ma iubeste pana la stele, exact atunci cand imi stau sa tasneasca lacrimi de ciuda si de neputinta cand vad cate enormitati si aberatii se scriu despre mine in gunoaie de ziare, cati cretini si analfabeti ma injura doar pentru ca n-au nici o alta ocupatie, cate pitzipoance devin celebre pentru ca se intersecteaza cu viata mea, cati idioti ma dau in judecata pentru o bruma de publicitate sau pentru niste bani dupa care le curg balele, cati "colegi" de breasla se simt mai inalti, mai frumosi si mai barbati injurandu-ma, cate bahmutence se-ntrec in a-si arata adevaratul caracter si enormele frustrari, cati oameni buni ma roaga sa nu plec, cati oameni saraci imi multumesc pentru ca i-am ajutat, cati parinti au venit cu copiii in brate ca sa-mi multumeasca si sa-mi arate ca zambesc datorita ajutorului pe care l-am dat cand erau bolnavi..." scrie Mihaela in Jurnalul National.

Desi crede ca a invins gurile rele prin dovedirea adevarului in toate scandalurile in care a fost implicata, Mihaela refuza sa mai ramana centrul atentiei in Romania si asteapta cu nerabdare plecarea in Monaco.

"Iertati-ma, eu ma retrag pentru ca vreau sa ma bucur de viata si vreau sa-i ofer o alta sansa si o alta lume baiatului meu. Iertati-ma, dar pot si am sa o si fac. Mi-as lua cu mine cate ceva, dar acum totul e tulbure si nu stiu ce sa aleg. Sunt convinsa ca si eu, si Romania putem trai una fara cealalta...", adauga mama lui Ayan.

NUP in cazul Mihaela vs. paparazzi

In urma investigatiilor, politia capitalei a recomandat parchetului neinceperea urmaririi penale in cazul in care paparazzi Libertatea au acuzat-o pe Mihaela de distrugere si furt calificat . Mihaela a depus o plangere impotriva fotografilor, despre care sustine ca au agresat-o si i-au pus viata in pericol.

 

Citeste si

Secretele divorturilor Mihaelei Radulescu

Teo crede ca Mihaela Radulescu nu va scapa de paparazzi

Mihaela si Elan au ajuns la un compromis

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare