Vedete din Romania

#mihaela radulescu #antena2 #campanie antifumat

Mihaela Radulescu, razbunata pentru o gafa indecenta

Moderatorii emisiunii "Scoala Vietii", Andrei Vulpescu si Amy Thera, au aratat imagini cu o fumat ! Consiliere si tratament gratuite“ postat, pe afise, sub fotografia vedetei, a fost inlocuit cu „Numele meu este Mihaela Rădulescu si promit sa ti-o sug daca te lasi de tigari“.Parodia circula pe internet de cateva zile, ea fiind realizata de cunoscutul blogger Vali Petcu (www.zoso.ro).


Convinsi ca afisul cu mesajul sexual este autentic, moderatorii au sunat-o in direct pe Mihaela Radulescu pentru a o chestiona daca nu cumva e prea indraznet mesajul. „Din punctul meu de vedere sunteţi foarte neserioşi şi neprofesionişti. Nu am ce să discut cu voi. Îmi pare rău că lucrez cu voi în acelaşi trust“, le-a transmis, prin telefon, Mihaela Rădulescu.

Ca urmarea scandalului ieri Antena 2 a dat publicitatii un comunicat de presa din care citam: "Antena 2 isi cere scuze public pentru regretabila eroare din cadrul emisiunii «Scoala vieţii», din data de 9 septembrie, aparuta dintr-o impardonabila neglijenta. Au fost luate masurile corespunzatoare administrative, printre care si suspendarea emisiunii“.

„E una dintre cele mai sinistre gafe pe care le-am văzut vreodată, de trecut în Cartea Recordurilor. Chiar nu pot să am o replică de PR, cum că e o situaţie tristă. Sper să-i amendeze şi CNA. Mi-aş dori ca cei doi să nu mai lucreze la Antena 2. Mi-e greu să cred că pot mânca din aceeaşi pâine cu astfel de oameni.“ a declarat Mihaela Radulescu pentru Cotidianul.


Producatoarea emisiunii, Andrada Moga si-a cerut public scuze, atat fata de Mihaela, cat si fata de telespectatori. „In momentul în care ne-am documentat pentru aceasta emisiune, pe site-ul Ministerului Sanataţii nu existau niciun fel de fotografii din aceasta campanie, asa ca am dat o cautare pe net si am gasit acele poze, pe care le-am si folosit. Nu mi-am imaginat ca cineva poate truca fotografiile aproape imediat dupa ce au aparut... Mi-am dat seama chiar in timpul emisiunii de greseala facută, insa deja era prea tarziu, poza fusese data pe post. Acum platesc pretul... «Scoala vietii» e o emisiune muncită, crescuta de la zero. Sper sa se reia“ a declarat aceasta pentru Evenimentul zilei.

Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului