Vedete din Romania

#reactii #campanie antifumat #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu s-a dezbracat degeaba

Campania Antifumat a Mihaelei Radulescu nu i-a adus vedetei nimic bun. Dupa critici indelungate la adresa fiecarui aspect, de la licitatie pana la mesaj, Mihaela a ratat nominalizarea la premiul "Cea mai activa femeie in campaniile sociale", in cadrul galei "Femeile de succes 2008".

In ciuda intentiilor, campania antifumat care o are ca vedeta pe Mihaela Radulescu a fost mai degraba subiect de gluma, decat o campanie sociala cu rezultate.

Fostul sot al Mihaelei, Elan Schwartzenberg , a castigat licitatia tocmai pentru ca ea s-a oferit ca voluntar pentru a fi imaginea campaniei. In ciuda insistentelor Mihaelei ca nu a fost platita cu nimic, gurile rele au continuat sa discute posibilele castiguri de pe urma investitiei de peste 700.000 euro de la bugetul de stat.

Incidentul cu postere de campanie cu mesaje vulgare nu a ajutat oamenii sa ia in serios campania, al carei mesaj si public tinta a fost criticat de multi. Parodiile nu au ajutat nici imaginii antifumat, nici imaginii Mihaelei care tocmai isi incepea idila cu Dani Otil. 

Cireasa de pe tort sunt reclamatiile din Focsani la Oficiul pentru protectia consumatorului , despre amplasarea unui poster langa o biserica, lucru care ii supara pe enoriasi . Conform Click!, Mihaela Radulescu nu a fost nici macar nominalizata la categoria "Cea mai activa femeie in campaniile sociale" la gala "Femeile de succes 2008" care va fi organizata la Hotelul Radisson. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare