Campania Antifumat a Mihaelei Radulescu nu i-a adus vedetei nimic bun. Dupa critici indelungate la adresa fiecarui aspect, de la licitatie pana la mesaj, Mihaela a ratat nominalizarea la premiul "Cea mai activa femeie in campaniile sociale", in cadrul galei "Femeile de succes 2008".

In ciuda intentiilor, campania antifumat care o are ca vedeta pe Mihaela Radulescu a fost mai degraba subiect de gluma, decat o campanie sociala cu rezultate.

Fostul sot al Mihaelei, Elan Schwartzenberg , a castigat licitatia tocmai pentru ca ea s-a oferit ca voluntar pentru a fi imaginea campaniei. In ciuda insistentelor Mihaelei ca nu a fost platita cu nimic, gurile rele au continuat sa discute posibilele castiguri de pe urma investitiei de peste 700.000 euro de la bugetul de stat.

Incidentul cu postere de campanie cu mesaje vulgare nu a ajutat oamenii sa ia in serios campania, al carei mesaj si public tinta a fost criticat de multi. Parodiile nu au ajutat nici imaginii antifumat, nici imaginii Mihaelei care tocmai isi incepea idila cu Dani Otil. 

Cireasa de pe tort sunt reclamatiile din Focsani la Oficiul pentru protectia consumatorului , despre amplasarea unui poster langa o biserica, lucru care ii supara pe enoriasi . Conform Click!, Mihaela Radulescu nu a fost nici macar nominalizata la categoria "Cea mai activa femeie in campaniile sociale" la gala "Femeile de succes 2008" care va fi organizata la Hotelul Radisson. 

 

  •   2008-12-15
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: 15 idei si trucuri de organizare a garderobei

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare