Vedete din Romania

#competitie #enduro #dani otil #mihaela radulescu

Mihaela si Dani, impreuna si in creierii muntilor

Mihaela Radulescu si Dani Otil incearca sa petreaca cat mai mult timp impreuna. Pentru ca a mai ramas putin timp pana la plecarea Mihaelei din tara, cei doi fac tot posibilul pentru a fi un cuplu nedespartit, chiar daca asta inseamna sa doarma in varf de munte, la cort.

Pentru ca Dani a participat la o noua etapa a concursului "Romanian Extreme Adventure ", el a fost insotit si de fosta prezentatoare a Duminicii in familie, care se pregateste sa paraseasca Romania, cu destinatia Monaco.

Paparazzi au surprins momentele de tandrete din timpul trialului de la Posta Calnau, acolo unde Dani a fost monitorizat non-stop de Mihaela, cea care l-a ingrijit in perioada de pauza.

Potrivit Click!, cei doi si-au facut aparitia impreuna, la Buzau, la competitia de enduro , gasind in acest eveniment inca un prilej de a evada din Capitala. Dani a intrat in competitie sambata la startul editiei din acest an a concursului de off-road , care se desfasoara pana vinerea viitoare, pe trasee dintre orasul Nehoiu si Masivul Penteleu, din judetul Buzau, acolo unde, spun paparazzi, au fost instalate si mai multe corturi , dotate cu dusuri , in care au fost cazati participantii la raliu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului