Vedete din Romania

#ayan #elan #mihaela #mihaela radulescu #custodie

Mihaela si Elan, astazi a doua oara la tribunal pentru Ayan

Mihaela Radulescu si fostul ei sot, Elan Schwartzenberg , sunt chemati, astazi, pentru a doua oara la tribunal, in procesul pentru custodia fiului lor in varsta de 4 ani, Ayan . Va fi o zi grea pentru ambele parti, care au fost obligate de instanta sa se prezinte impreuna cu cate doi martori ce urmeaza sa fie interogati.

“Maine (n.r., astazi) se vor lua in discutie mai multe chestiuni, este o zi foarte importanta. Probabil ca va dura destul de mult, pentru ca vor fi audiati cei doi martori ai fiecarei parti. Se va discuta, desigur, si solicitarea facuta de noi instantei, aceea ca vizitele tatalui la minor sa se efectueze numai in prezenta mamei”, a declarat avocatul Mihaelei Radulescu, Iancu Toader , pentru Gardianul.

De asemenea, vor fi luate in discutie rapoartele intocmite de inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului, care ar fi trebuit depuse la Judecaria sectorului 1 pana ieri. “Realizarea anchetei sociale a fost dispusa pentru ambele domicilii, asa cum este firesc, atat la cel al clientei mele (n.r., din strada Fuica), cat si la cel de la Izvorani, locuinta domnului Schwartzenberg. Judecatorii trebuie sa fie la curent cu conditiile de crestere a copilului in ambele domicilii. Urmeaza apoi dezbaterile”, a mai declarat avocatul.

( citeste continuarea in Gardianul )

  •   2009-03-31
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.