Vedete din Romania

#alcool #droguri #dani otil #mihaela radulescu #divort #custodie #elan schwartzenberg

Mihaela si Elan si-au declarat razboi

Daca pana acum divortul dintre Mihaela si Elan a fost civilizat, cei doi si-au dat jos manusile. Mihaela acuza: "Elan m-a dat afara din locuinta intr-o criza alcoolica !"

Dupa ce Mihaela a dezvaluit infidelitatea fostului sot, ea vine acum cu noi acuzatii: Elan a dat-o afara din casa beat si a amenintat-o. Mihaela a marturisit pentru Cancan problemele care au dus la destramarea casniciei ei.

"Am locuit mereu cu copilul meu, pana cand fostul meu sot, Elan Schwartzenberg, intr-o criza alcoolica la care au fost martori membri ai familiei mele cat si alte persoane, ne-a dat afara din locuinta de la Izvorani, noaptea", spune Mihaela.

Prezentatoarea TV il acuza pe Elan pentru ca a anuntat presa despre hotelul la care va locui temporar. Ea sustine ca omul de afaceri isi foloseste influenta pentru a o discredita.

"Am fost amenintata in toate felurile de catre fostul meu sot - ca-mi va pune droguri in poseta ca sa le gaseasca politia, ca ma va lasa sa mor de foame, ca-mi va distruge familia, ca-mi va lua copilul cu orice chip, ca va plati martori sa zica oricand, orice rau despre mine", a marturisit Mihaela.

Reprezentantii lui Elan neaga toate declaratiile Mihaelei si o acuza ca a profitat si dupa divort de situatia financiara a omului de afaceri. "Clientul meu va poate pune la dispozitie extrasele cartii de credit ale doamnei Mihaela Radulescu platite integral din contul sotului care arata negru pe alb cheltuirea sumei de 150.000 de euro in ultimele 6 luni, toate cheltuielile fiind exclusiv pentru haine, posete , pantofi si deplasari in strainatate impreuna cu Dani Otil", a precizat avocata lui Elan.

Citeste si

Scrisoarea disperata a Mihaelei Radulescu: "Vreau pacea copilului meu"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare