Vedete din Romania

#mihaela tatu #tv #emisiune #talkshow #criza #cristina cioran

Mihaela Tatu a fost scoasa din grila

Dupa ce a venit la Antena 2 anul trecut, Mihaela Tatu pare ca nu a satisfacut asteptarile postului TV din moment ce emisiunea ei, " Celebri sau nu", a fost scoasa din grila dupa numai cateva luni.

Postul de televiziune a operat mai multe modificari in grila, cea mai mare victima fiind Cristina Cioran care a fost eliberata de contract. Mihaela Tatu spune insa ca emisiunea ei este doar intr-o scurta pauza si contractul ei cu postul de televiziune continua

Motivul invocat de Mihaela, pentru absenta emisiunii ei din grila, este modificarea formatului emisiunii, la acesta urmand sa se faca mai multe imbunatatiri inainte de revenirea pe micul ecran.

"Nu am idee ce modificari doresc sa faca, asta tine de conducere. Stiu doar ca ora de difuzare va ramane aceeasi. Eu am in continuare un contract cu postul Antena 2, deci nici vorba despre o concediere . Cand o sa incetez contractul cu ei, o sa anunt public, nu este nici un secret la mijloc", a declarat  Mihaela pentru Gardianul.

Surse din interiorul televiziunii, citate de cotidian, sustin ca s-a renuntat la emisiunea "Celebri sau nu" din cauza audientei nesatisfacatoare si a reducerii costurilor de productie pe timp de criza.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului