Vedete din Romania

Mihaela Tatu a parasit Acasa TV

Prezentatoarea TV Mihaela Tatu a renuntat, in urma cu cateva zile, la contractul cu Acasa TV. Dupa sapte ani de colaborare cu trustul Media Pro, timp in care a prezentat emisiunea "De 3xfemeie", vedeta si-a dat demisia pe nepusa masa, povesteste Cancan. Motivul plecarii ei nu ascunde niciun scandal, reprezentantii postului de televiziune sustinand ca a fost vorba despre "o decizie personala pe care noi nu dorim sa o comentam in niciun fel, acesta fiind un ".

De 3x femeie era in plina desfasurare

Desi un nou sezon “De 3 x femeie” abia a inceput, Mihaela Tatu nu mai apare in “ grila de programe ” a postului ACASA. Cei care vor ocupa locul ramas liber sunt Adela Popescu si Cabral, care, initial, ar fi trebuit sa-i serveasca drept coprezentatori Mihaelei Tatu. Vedeta se pare ca va merge pe urmele lui Teo, care acum are show la Prima TV, insa nimic nu este sigur, povesteste Click. Cert este ca, potrivit declaratiei oficiale venite din partea postului, incetarea colaborarii s-a produs in termeni amiabili, iar Acasa TV tine sa-i multumesca Mihaelei Tatu pentru cooperare.

Negocieri cu alte televiziuni

Negocierile pe care Mihaela le-ar fi avut cu alte televiziuni au fost tinute bine in secret. Vestea ca Tatu a plecat a fost confirmata aseara de surse din trustul PRO. Intr-un timp record, toate referirile la adresa vedetei de pe site-ul postului au disparut. Cum alte televiziuni nu si-au exprimat inca dorinta de a colabora cu ea, Mihaela e posibil sa intre intr-o vacanta prelungita. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare